Söndagsbilden.

 
 
Här hemma är vi lite trötta idag efter en helkul kräftskiva igårkväll. Jag ska passa på att krya upp i soffan en stund och läsa nya tidningar som fick följa med från mataffären. Tillsammans med Lantlivs tidning fick man nu en mattidning också som jag inte sett tidigare men vars framsida och rubrik tilltalade mig - Äkta Mat. Jag hoppas på många bra uppslag för middagar framöver. 
 
 
 Hitintills går det ganska bra med min matsedel och det är verkligen en frid för själen att veta vad man ska laga för mat och ha det någorlunda förberett. Fredag och helger planerar vi inte utan då freestylas det och idag blir det en kycklinggryta med svartvinbärssaft och ädelost. Nästa mål är att dra ner ändå lite mer på vanligt kött och försöka få in två vegetariska rätter i veckan och två fiskrätter. Känns bra på alla sätt och vis - och gott!
 
Ha den allra bästa söndagseftermiddagen! Nu ska jag ägna mig åt tidningsblädder :)
 
 
 

Det blir mycket från butiken just nu ...

 
Det är inte riktigt meningen att det ska bli så här mycket med butiken här på bloggen men just nu är den tid då det nog händer som mest i form av nya produkter som droppar in hela tiden och då är det svårt att inte vilja berätta.
 
En av de senaste leverantörerna och mina favoriter i doftväg är Terrible Twins. Ekologiska och producerade i Sverige och helt superbra och fina. Nyheter bland deras produkter är disk- och tvättmedel. Jag har hunnit med att prova båda två och de var över all förväntan. Doften som spreds sig i vår källare där vi har tvättstugan var himmelsk. Lavendel.
 
Jag vill även tipsa om CasaMina Livings facebook-sida - jag lägger ut erbjudanden där då och då och just nu är det faktiskt två stycken koder för alla facebook-följare att ta del av. 10% på allt från Terrible Twins och fraktfritt på alla smycken.
 
Ha en härlig och kul lördag!
 
 

fabriken | DIY

 
 
Oj, så tiden sprang ifrån mig idag. Hade en tanke med dagens fabriks-tema men det krävdes en liten stunds förberedelser innan det kunde fotas så det hanns helt enkelt inte med i dagens schema. Det får bli en annan dag!
 
Idag åternavänder jag istället några bilder. På smarriga egengjorda mackor och då ska de ju givetvis serveras extra lyxigt på små brickor! Mat är nog de bästa DIY-projekten som jag ger mig på :)
 
Här blir det minsann en tidig kväll för mig så natti.