Köksbilder.

Jag är otroligt sugen på ett kök i lite blå toner, gärna mörkt. Inga överskåp blir det så då hade det funkat finfint i vårt hus tycker jag. Bild härifrån.
 
Vi borde kanske ha bestämt oss för kök vid det här laget men det har vi inte. Börjar dock komma allt närmare beslut och har mer och mer rätt känsla i magen.
 
Dessa bilder är bland favoriterna av alla mina inspirationsbilder jag har i köksmappen, ingen som är precis så som jag har i huvudet men detaljerna inspirerar. Ibland är det färgval, ibland bänkskiva, ibland en hylla eller beslag. Ser ni några tydliga återkommande inslag?
 
 
 Snygga detaljer och en lite mörkare bänkskiva. Vet inte om det är betong eller kalksten men snyggt vilket som! Bild härifrån.
 
 Mörka luckor - så snyggt! Och fönster vid diskbänken - can´t wait! Bild härifrån.
 
 Daniella Wittes snygga kök utan överskåp. Vi tänker kanske skippa kakel på väggarna och troligtvis kommer vi att ha en hylla som löper längs med köksskåpen på hela väggen. 
 
Den gamla pigkammaren intill köket ska byggas om bli skafferi. Därinne kommer vi att ha konsollhyllor från golv till tak, extra kyl och frys, en vinkyl och en himla massa förvaring. Tänk om man sedan också kunde ha sådan här fantastiskt fin ordning därinne! Bild härifrån.
 
 Väldigt snygga beslag! Ett tag funderade vi på mässing men är nu inne på rosfritt igen. Det kommer nog att avgöras längre fram när vi vet exakt vilken luckfärg det blir och vilken blandare vi blir sugen på ... Bild härifrån.
 
 Öppna hyllor - älskar det! Men återigen, ordningen! Det gäller att tänka igenom det noga! :) Bild härifrån.
 
#1 - - Ullrika:

En hel vägg med fasat kakel är så jäkla snyggt! Och rätt praktiskt kan jag tänka? Betong är också bedrövligt läckert, men inte i närheten av lika praktiskt i närheten av spis och diskho gissar jag? Men det kanske går att behandla den på nåt vis så materialet står emot fläckar och fukt?

Spännande med ert kök hursomhelst! Kommer bli så snyggt!!

#2 - - https://www.dailystrength.org/journals/how-to-figure-my-test-grade:

Hi, I do think this is a great website. I stumbledupon it ;) I will revisit once again since
i have book-marked it. Money and freedom is the best way to change, may
you be rich and continue to help others.