Lite julkänslor

Sakta men säkert börjar julkänslorna komma fram. Idag har jag plockat lite i jullådorna och igår var jag och storebror ute och hämtade smågranar som nu är utplacerade lite här och var. 
 
 
 
Trillade in på danska Feminas alltid så inspirerande inredningsreportage idag och fastnade för två bilder med dansk julkänsla. Tror nog att jag ska smyga in en tall i år och ha i en korg nånstans. Den vanliga stora kungsgranen, som är sambons absoluta favoritpryl under julen, kommer så klart också få en plats som sig bör. Han skulle nämligen aldrig gå med på att ha en tall till julklappshögen men man kan ju ha två julträd ...
 
 
Väldigt fin matplats i bilden ovan. Dessa vackra Caboche-lampor hängandes två stycken tillsammans var ju fantastiskt fint och jag hade gärna sett något liknande på vår kommande matsalsveranda. Är just nu också fasansfullt sugen på stolar i läder. Så snyggt!
 
I dagarna tänkte jag att jag ska ge mig på att göra några fina julkransar att hänga på dörren. Hittade en bild i mitt Pinterest-flöde som jag gillade och här är en länk för att läsa och se hur man enkelt kan fixa en på egen hand. Julkänslorna tar sig! Nu blir det glögg och soffhäng för resten av kvällen.
 
#1 - - carro:

Mysigt!

#2 - - vildblomma.blo.gg:

åh vad mysigt!

#3 - - Emmy's Life:

Härliga inspirationsbilder du har :)

#4 - - Robex Lundgren:

fint

#5 - - JUNITJEJ:

Så vackert!

#6 - - Ida:

åh så fint!

#7 - - Annster:

Så fint :)

#8 - - biggeros:

Så mysigt med korgen. Väldigt inspirerande♡♡♡