25 % rabatt idag!

 
 
Tittar bara snabbt in och berättar att idag kan ni shoppa med 25% rabatt hela dagen fram till midnatt hos CasaMina Living.
 
För att läsa mer kolla in på vår facebooksida!
 
 
Här är dessutom två bilder till från teverummet som jag inte visade igår. Men nu måste jag rusa!
 
Ha en riktigt fin fredag!
 
 

Teverummet i bilder ...

Ja, nu blir det en liten bildkavalkad på nya teverummet på övervåningen.
 
Vi gillar vårt nya rum väldigt mycket - kanske mest för att det är nytt och fräscht och inte har superkalla golv men också för de åtta mindre takfönstren och den två meter höga gjutjärnskaminen som är mina absoluta favoriter. Och ljuset, det slår allt! Även det där dripp-droppandet som man får på köpet när det regnar - så mysigt! 
 
Tak, golv och alla snickerier är målade med linolja. Penselmålade ska jag tillägga. Det kanske bara är jag som märker det men jag kan verkligen gå och studera det och njuta av den vackra lyster som linoljan ger och att det verkligen finns avtryck av penseldrag. Under hela renoveringen har ledorden varit byggnadsvård och i största möjliga mån miljövänliga och ekologiska material. Otroligt intressant och rolig resa.
 
Vi är ute efter en fin soffa också som vi får plats i hela familjen och tanken är att det ska bli schäslonger som vi ställer på rad så att det blir väldigt liggvänligt och mysigt. På andra sidan murstocken, som inte syns här på bilderna, har vi en lika stor yta som ännu inte är möblerad och ännu inte vet hur vi vill använda. En stor läsfåtölj eller några stycken fåtöljer runt ett bord eller en soffa för ändå mer mys. Vi får helt enkelt se och det får växa fram tror jag. Väggarna är fortfarande kala och det får nog också växa fram - om och när vi hinner tänka på det.
 
Nu måste jag jobba lite innan det blir dags för sängen. Imorgon väntar nämligen en heldag i Göteborg med tjejkompisarna. Shopping, fika, mat, vin och en hel del prat står på schemat.
 
 
 
 

Elefantöron

 
Älskar min elefantöronblomma. Den har dessutom förökat sig till flera blommor och alla växer så det knakar. 
 
Just nu försöker jag jobba av en massa tråkiga pappersgrejer, förbereder lite inför höstens sortiment, inköpsbesök i sommar och Formex i augusti plus att jag gör iordning butiken inför ett lugnare tempo framöver så att jag kan ha några dagars semester lite då och då. Bland annat kommer jag ha fasta packa- och skicka ordrar-dagar under juli och halva augusti. Rean fortsätter men det tar hårt på lagret just nu. I höst blir det full fart igen - längtar - och det känns väldigt bra så!