Barnrum och dinosaurier

 
Jag har ju faktiskt inte visat någonting från övervåningen. Tänk att vi har lyckats förvandla den där råvinden som var mörk, överbelamrad av en massa bråte och med enbart timrade väggar till något helt beboligt och väldigt ljust! Tre sovrum och ett vardags- och teverum är i stort sett klart. Vi väntar på badrum i nybyggda delen, hallen utanför badrummet och en ny trappa.
 
 
På pojkarnas rum fattas fortfarande nya fönster, ett i varje rum som förhoppningsvis dyker upp vilken dag som helst innan semestern. Först då kan vi tapetsera klart i deras rum och göra helt klart. Kul är att bordet som syns på två av bilderna faktiskt stod uppe på vinden och hade undgått mitt öga tidigare tack vare att det var fullt med grejer på och över. Det stod nästan exakt på samma ställe som det nu står i Vidars rum. Det är perfekt att ha ett litet större bord i barnrummet om man kan - för legobygge, pyssel eller för att sitta några stycken och spela spel. 
 
Jag lovar att jag ska visa mer från de andra rummen också framöver!
 
 
 
Måste även tipsa om den fina denimkudden som Elis sitter emot och som just nu säljs på rea i butiken. Likaså med de populära robotkudden som finns i två storlekar. Ursöta och passar väldigt bra i barnens rum!
 
Trevlig torsdagskväll!
#1 - - Natalie:

Åh vad det är roligt att du har kommit igång med bloggandet igen! Jättefina bilder :)

Svar: Tack snälla! Nu blev jag glad :)
Kristina

#2 - - Linda:

Hej!

Måste fråga vart du hittat tapeten. Har letat efter den till min sons rum. Å äntligen hittar jag den!!!

tack på förhand!!!

Svar: Den kommer från Ferm Living! Superfin!!
Kristina