Jordgubbar morgon, middag, kväll ...

 
 
Just nu äter vi jordgubbar mest hela tiden. Morgon, middag, kväll. Precis som det ska vara så här i midsommartider.
 
 
 
Idag planerar jag lite för midsommar som ska firas med vänner, jobbar av lite tråkigt pappersgöra medan den minsta sover och ser samtidigt att solen har kommit tillbaks igen. Igårkväll var det helt magiskt skönt ute medan det i förmiddags var rätt så blåsigt och molnigt när vi var ute och "cykelpromenerade" (en cyklade och en åkte vagn). 
 
 
Imorgon hoppas vi på strålande sol och ingen blåst! 
 
 
De fina, fina skålarna och muggarna i vit keramik från Kajsa Cramer finns förresten i butiken. Alldeles ljuvliga att både äta och dricka kaffe ur!
 
#1 - - Lina:

Vilket underbart fint porslin! Jordgubbarna och kaffet smakar nog extra gott ur dem skulle jag tro. Och imorgon ja, hoppas sommaren kommer tillbaka då. Kram! Så roligt det är att följa er renovering på Instagram!

Svar: Ja, det har du rätt i! :) Det bästa är när skålar och muggar är sådär tunna och man verkligen ser spår av att en hand har gjort dem. Rekommenderas!
Kul att du gillar renoveringsuppdateringarna - ska försöka fota lite mer nu till bloggen också och kanske berätta lite mer hur vi har valt att göra med material osv.

Kram K.
Kristina

#2 - - Ninni:

Så vacker porslin o kanna!

Svar: Tack snälla! Kannan är en perkulator - gör galet gott kaffe!
Kristina