Liten grön byrå

 
En liten grön byrå som alltid stod i hallen när tant Mina bodde i huset. Nu får byrån flytta runt litegrann, just nu står den i allrummet på övervåningen men jag tänker att den skulle passa fint som sängbord i någon av pojkarnas rum framöver. 
 
Under november månad har man verkligen inte varit bortskämd med ljus så nu när solen tittar fram lite mer frekvent slår det lyckoslag i magen och det är äntligen kul att plocka fram kameran igen. 
 
 
 
Dagen idag har ägnats åt att packa paket, jag och min fredagsassistent (lillebror) skötte den biten. I mitt huvud snurrar en hel del tankar kring framtiden och den kommande renoveringen också. Några bitar faller på plats vissa andra är ännu inte helt säkra. Men nu tar jag helg och ska strax krypa ner i soffan med mina små och titta på en film tillsammans. 
 
 
 
Det snygga fotot på bilden kommer från Mackapär print shop och den bruna frostade ljuslyktan hittar ni här!

Saffransbullar

 
 
I onsdags, som är min och barnens lediga dag tillsammans, bakade vi saffransbulllar. Mumsfillibabba säger jag bara! Och efter att ha lagt ut en bild på Instagram på bullarna fick jag en hel del receptförfrågningar så jag tänkte att jag visar lite mer bullar här och länkar vidare till receptet.
 
Vi åt oförskämt många bullar redan igår men nu har resten fått parkera sig i frysen och vänta till helgen då det nog blir mer frosseri. Adventshelg som det är och allt!
 
 
 
Receptet hittade jag i den så alltid lika inspirerande medlemstidningen från Coop, "Mer smak". De har alltid så galet fina och fräscht stylade bilder och jag brukar vara nöjd med recepten jag provat. Tidningen hittar ni HÄR och receptet på lussebullarn finns på sista sidan. 
 
I receptet är det mandelmassa i fyllningen men med tanke på att alla i min familj inte gillar det så hade jag Nutella som fyllning i hälften av bullarna. Det blev som väntat succe :)
 
 
 

Myspys

 
 
Nu är det verkligen mörkt. Det hinner liksom aldrig riktigt ljusna och vad gör man då? Tänder massvis av ljus förstås!
 
Snart är adventstiden är här och vårt soffbord har fått en liten "enebuske" vilket gav de rätta adventsvibbarna. Lagom till nästa helg kommer det att stråla i alla fönster och jag längtar.