Gone to the beach ...

 
 
Gone to the beach ...
 
... och tillbaka igen i oktober. Vågar inte lova några inlägg under tiden men man vet ju aldrig så klart. Butiken har öppet som vanligt men inga ordrar packas och skickas förrän efter 2:e oktober. Däremot är det fraktfritt och en hel del tillfälliga kampanjprodukter.
 
Ha det fint så länge!
Kram.

Söndagsbilden.

En söndag som gick väldigt fort. Vi har i alla fall hunnit med det mesta av det vi skulle och det viktigaste idag var så klart att rösta. Ikväll blir det valvaka och i skrivande stund står teven på, som ni ser, och diverse intervjuer och rapporter avlöser varandra. 
 
Alla ni som sitter i sofforna idag och tittar, kanske med en dator i knä´t passa då på att gå in på CasaMina Livings facebooksida och tävla om de fina spaprodukterna. Har du inte badkar själv så kanske någon du känner har - världens finaste present tänker jag.
 
Heja vårt fina land och alla ni som lagt er röst på det ni tror på idag. Viktigt, viktigt.
 
Kram
 
 
 

Tapet-beslutsångest & klicktips...

 
 
Säg den renovering som inte någonstans hamnar i en beslutsångestfas. Vi har haft den och jag tycker nog att den är ganska friskt återkommande. Just nu gäller det tapet till vår hall som vi har på övervåningen. Jag har länge gillat William Morris "Willow Bough" - mönsterkärlek och mjuka harmoniska färger. Jag har hela tiden tänkt att det är den gröna vi ska ha men nu när jag fick hem tapetproverna så börjat jag vela. Den blå var ju också fasligt fin och det som tilltalar mig lite mer just nu är att den har lite ljusare botten. Ska tänka två veckor till sen ska ett beslut fattas har jag bestämt.
 
Idag blev jag i och för sig lite full i skratt. När vi kom upp för trappan i kväll så hade nämligen den gröna tapeten trillat ner från väggen. Ska det tolkas som ett tecken? Kan jag göra det så enkelt för mig ... :)
 
 
 
Och så vill jag ge er två klicktips för helgen ...
 
Det första och det största är är något jag tänkt skriva om hela veckan och det är en ny sida som heter Think Organic har öppnat upp sina portar. Det här finfina initiativet är taget av inte mindre än fyra kreativa och härliga tjejer som jag alla lärt känna under flera år via deras bloggar och instagramkonton: Lotta, Ulrika, Terese och Desireé. Heja, heja detta och jag tycker ni andra ska klicka er dit bums och låta er inspireras - för inspirera det är just precis vad de gör! Jag kommer garanterat att skriva mer om detta framöver.
 
Det andra tipset är att det finns chans att vinna ett jättehärligt spa-set på CasaMina Livings facebook-sida just nu. Badsalt, badolja, doftljus och tvål från Terrible Twins till ett värde av 704kr. Ni behöver bara svara på några enkla frågor och på så vis hjälpa mig med vad ni tycker om CasaMina Living - jag blir så tacksam att höra vad ni tycker! Just nu är det mycket goda vinstchanser! :)
 
Trevlig fredag vänner!