fabriken | LJUS I MITT HUS

 
 
Hejsan hoppsan! Redan torsdag och dags för nytt tema i Fabriken. Som vanligt hade jag storslagna planer för dagens fotografering men klockan sex ikväll - mellan middagsbestyr, pyjamaspåklädning och upp-packning av en ny leverans  - så var ännu inga foton tagna. Men man tager vad man haver och just nu är mina absoluta favoritljus de oerhört praktiska OCH snygga handgjorda LED-ljusen från Enjoy Candles, så de plockade jag ihop till en fin gruppering och lät kameran bränna av några bilder. Ta-daa! :)
 
Jag har haft ljusen hemma sen i våras och riktigt hunnit testa dem i alla lägen under hela sommaren. Timer-funktionen är min favorit och det är så härligt att komma in i ett rum och mötas av ljuset när det precis börjat mörkna. Plus att de passar perfekt som nattlamapa till de små. Behöver jag ens nämna att man inte behöver tänka brandrisk? Sååå skönt om ni frågar mig.
 
Självklart är det inget som riktigt slår den levande lågan, rent mysmässigt, och favoriterna bland de levande varianterna här hemma är oftast någon av de alla doftljusen. Jag tänder doftljus varje kväll när jag sätter mig framför datorn. Så mysigt och lugnande.
 
Ljus i mitt hus ... Det bästa myset av allt i alla lägen!
 
 
#1 - - tinajo:

Mysigt med ljus - och de här såg ju riktigt bra ut, ska kika på dem för eventuellt inköp. :-)

Svar: Ljus är alltid mysigt och som med allt annat så funkar olika saker på olika ställen. Dessa är verkligen jättefina - man kan knappt se att de är fejk. I alla fall inte i mörkret :)
Kristina

#2 - - Tina | pepparochvanilj.se:

Jag skulle kunna tänka mig att prova på ett gäng sådana där ljus ändå....fast jag nyss har skrivit hos en annan bloggare att inget batteridrivet sken kan ersätta den levande lågan... Men de kan kanske komplettera:)

Kram och tack för fint inlägg | tina

Svar: Men så är det ju också så klart. Levande ljus är ju ändå levande ljus - doften och lågan. Men just att man kan ha dessa på ställen man annars inte kan ha ljus eller tillsammans med små klåfingriga barnahänder. Tjuvvakt kan de funka som också. Timer-funktionen är ändå bäst, att somna till ett ljus som släcks av sig självt efter ett par timmar och inte riskerar att bränna upp huset :) Kramar.
Kristina

#3 - - Karin A:

Några sådana måste jag bestämt har! Tycker de sprider så vackert sken. :) Härliga bilder du fick till mellan alla bestyr. Kram!

#4 - - Ulrica:

Ursnygga LED-ljus!!! Perfekt att ha med timer i sovrummet kände jag.. precis som du skriver så är det ju mysigt att komma in där och det lyser :).

TACK för tipset.
mvh Ulrica