Tapet-beslutsångest & klicktips...

 
 
Säg den renovering som inte någonstans hamnar i en beslutsångestfas. Vi har haft den och jag tycker nog att den är ganska friskt återkommande. Just nu gäller det tapet till vår hall som vi har på övervåningen. Jag har länge gillat William Morris "Willow Bough" - mönsterkärlek och mjuka harmoniska färger. Jag har hela tiden tänkt att det är den gröna vi ska ha men nu när jag fick hem tapetproverna så börjat jag vela. Den blå var ju också fasligt fin och det som tilltalar mig lite mer just nu är att den har lite ljusare botten. Ska tänka två veckor till sen ska ett beslut fattas har jag bestämt.
 
Idag blev jag i och för sig lite full i skratt. När vi kom upp för trappan i kväll så hade nämligen den gröna tapeten trillat ner från väggen. Ska det tolkas som ett tecken? Kan jag göra det så enkelt för mig ... :)
 
 
 
Och så vill jag ge er två klicktips för helgen ...
 
Det första och det största är är något jag tänkt skriva om hela veckan och det är en ny sida som heter Think Organic har öppnat upp sina portar. Det här finfina initiativet är taget av inte mindre än fyra kreativa och härliga tjejer som jag alla lärt känna under flera år via deras bloggar och instagramkonton: Lotta, Ulrika, Terese och Desireé. Heja, heja detta och jag tycker ni andra ska klicka er dit bums och låta er inspireras - för inspirera det är just precis vad de gör! Jag kommer garanterat att skriva mer om detta framöver.
 
Det andra tipset är att det finns chans att vinna ett jättehärligt spa-set på CasaMina Livings facebook-sida just nu. Badsalt, badolja, doftljus och tvål från Terrible Twins till ett värde av 704kr. Ni behöver bara svara på några enkla frågor och på så vis hjälpa mig med vad ni tycker om CasaMina Living - jag blir så tacksam att höra vad ni tycker! Just nu är det mycket goda vinstchanser! :)
 
Trevlig fredag vänner!
 
#1 - - emmelie:

Den blå! Passar så bra ihop med de svala färgerna i rummet bredvid!

Svar: Ja, det gör den! Båda är väldigt fina men det lutar åt den blå just nu :)
Kristina

#2 - - Tina | pepparochvanilj.se:

Ja men du, vilket svårt beslut... Först höll jag nog rent instinktivt på den gröna för att den känns trygg och säker. Men när jag såg bilden mot badrummet så tyckte jag att den blåa gjorde sig bättre, fångade upp och förstärkte ljuset från intilliggande rum:) sååå...jag röstar på blå!

Fin söndag till dig:)

Svar: Tack för dina tankar! Det lutar helt klart åt blått. Mycket tack vare att den gröna har en mer brun-beige botten som jag inte är helt glad i. I morse tänkte jag till och med att jag skulle fega och istället måla med någon av Auros fina kulörer :) Vi får se ... Kramar K.
Kristina