Lite pyssel att hänga i kvistarna.

 
Som vanligt har jag inte hunnit med ens hälften av det jag tänkte göra inför påsk. Vi fick en jättefin påskkärring av min mamma och den hänger i köket men nu ska det in lite ris också och om jag hinner idag så ska jag köpa några blommor att ställa på trappan. Det fina med påsken är att det faktiskt inte finns några direkta måsten, så klart är det kul att pynta och göra fint men det är liksom mer en bonus om man hinner. Bara det finns god mat och godis så är det liksom tillräckligt - och helst sol utomhus.
 
 
Jag började i alla fall att pyssla ihop hängen till riset av de tokfina mässingslöven som jag har i butiken. Det har jag tänkt i evigheter att jag skulle göra och visa men har tyvärr inte blivit av. Jag har även tänkt att de blir fina att göra servettringar av på liknande sätt eller trä löven till en lång slinga att hänga där det passar. Får visa när det är gjort :)
 
 
Jag använde mig av en enkel tunn guldfärgad ståltråd som jag hängde några löv på och sedan tvinnade ihop. Hur ekelt som helst och snyggt blev det. Precis min melodi av pyssel och dekorationer!
 
 
#1 - - Helena:

Så fint påskpyssel och återanvändningsbart! Glad Påsk!

#2 - - Hem ljuva hem:

Vilka fina små fjädrar. Roligt och annorlunda. Kraaaam Pia

#3 - - AngelicasVärld:

VACKERT !!

#4 - - Petra /Popetotrora:

Eeexaaakt! Det är det som är det fina med påsken. Inga måsten, bara lugnt och skönt och ledigt. :)
Och väldigt sött med de små löven i riset. Tummen upp!