Puss, puss.

Fredag idag igen - just nu känns det som att det är fredag och måndag varje dag i veckan ...
 
 
 
Den här lilla glasbubblan som det snöar i när man skakar på den kunde jag inte motstå när jag var på Artilleriet häromdagen. Så fint där de står och sött pussas i snön. Barnen älskar den och skakar för glatta livet! Minns själv fascinationen över de där när jag var liten och jag hade någon med ett tometland som jag inte alls vet var den är nu längre. Finaste pyntet hitills står förresten lillebror för - en liten en som han har pysslat en fin kruka till och var stolt som en tupp när han skulle ge till mig :)
 
Stormen härjar utanför fönstret och jag väntar in den storebror från skolan. Vi har burit in ved och gör oss redo både för fredagsmys och strömavbrott.
 
Puss, puss. 
 
 
 

Maneter och bläckfisk.

 
 
Det var länge sedan jag skrev någonting om CasaMina. Jag kör på precis som vanligt men har inte alls varit lika aktiv i sociala medier eller med marknadsföring det sista halvåret. Inte heller har jag tagit in nya produkter utan kört på med det sortimentet jag har. Mest beroende på att jag har ett ganska litet lager just nu under renoveringen och det är lite utspritt på olika håll. Men så snart vi är klara med huset så kommer jag att ha ett större lager och dessutom ett riktigt packrum igen - längtar! Då kommer jag även att ta in nya produkter och jag planerar för fullt för det så klart!
 
 
 
Jag har faktiskt fått några nyheter och några av dem fotade jag igår. En pappersvikt (eller glasbubbla) med en manet i och en ljusstake på bläckfiskarmar som är min nya stora favorit i ljuslykteväg. Så himla jättefin!
 
REA-kategorin har även den blivit påfylld med lite fler prissänkta varor så vill ni kika in i butiken så missa inte det. Kan säkert vara en hel del fina julklappar där kan jag tänka!
 
 
 
 

Juligt.

Egentligen hade jag nog tänkt mig att jag skulle jula ordentligt hela december månad det här året men vi är inne i målarfasen just nu så än så länge går det inte att jula till det. Om två veckor kommer bänkskivorna så har vi tur så har vi både målat lite här och där och vatten i kranen lagom till jul. Vi får se :)
 
Så under tiden roar jag mig med att titta på bilder hur det skulle kunna se ut och om jag hinner så finns det kanske lite tid att göra julfint precis lagom till att tomten kommer. I verandan hade jag mer än gärna hängt upp några olika sorters kransar - i olika material och olika storlek. Se så fint!
 
 
Och i köksfönstret hade det varit jättefin med en egengjord girlang - enris och eucalyptos kanske med hängande kottar i.
 
 
Förra året tog jag in en ganska stor tall som vi hade på övervåningen. Den var ganska sparsamt dekorerad och hade en tunn ljusslinga och var så himla fin. Ska nog göra en favorit i repris det här året. Lika fint är det att ta in en lite mindre tall och himla fint att dekorera med pepparkakor tycker jag. Är däremot väldigt tveksam att vi hinner med ett pepparkaksbak innan jul men köpekakor går ju minst lika bra.
 
 
Alla bilder och länkar till bilderna hittas i min X-mas-mapp på Pinterest.