Juligt.

Egentligen hade jag nog tänkt mig att jag skulle jula ordentligt hela december månad det här året men vi är inne i målarfasen just nu så än så länge går det inte att jula till det. Om två veckor kommer bänkskivorna så har vi tur så har vi både målat lite här och där och vatten i kranen lagom till jul. Vi får se :)
 
Så under tiden roar jag mig med att titta på bilder hur det skulle kunna se ut och om jag hinner så finns det kanske lite tid att göra julfint precis lagom till att tomten kommer. I verandan hade jag mer än gärna hängt upp några olika sorters kransar - i olika material och olika storlek. Se så fint!
 
 
Och i köksfönstret hade det varit jättefin med en egengjord girlang - enris och eucalyptos kanske med hängande kottar i.
 
 
Förra året tog jag in en ganska stor tall som vi hade på övervåningen. Den var ganska sparsamt dekorerad och hade en tunn ljusslinga och var så himla fin. Ska nog göra en favorit i repris det här året. Lika fint är det att ta in en lite mindre tall och himla fint att dekorera med pepparkakor tycker jag. Är däremot väldigt tveksam att vi hinner med ett pepparkaksbak innan jul men köpekakor går ju minst lika bra.
 
 
Alla bilder och länkar till bilderna hittas i min X-mas-mapp på Pinterest.
#1 - - Amanda:

Riktigt fint, måste jag säga!! :)

#2 - - Emma -Merakibeauty:

åh vad fint :)

#3 - - Maria:

Så fina bilder och inspiration.
Maria

#4 - - Julia Müller-Sandvik:

jag har inte julpyntat på 8 år :) Inget för mig, är lite som Grinchen.