Nytt för fejset

 
 
Jag vet inte hur länge jag har tänkt testa Maria Åkerbergs hudvårdsprodukter. Dels för att jag ideligen blir rekommenderad (och att det är ekologiskt och bra produkter) och dels för att Maria Åkerberg faktiskt både bor och har sin produktion på samma ort som vi bor på. Mycket mer ekologiskt och närproducerat än så blir det inte.
 
 
Så förra veckan slog jag slag i saken och gick på ansiktbehandling och köpte med mig ett helt startkit med härliga produkter. Nu ska jag få ordning på min hy en gång för alla, den blev sig aldrig riktigt lik efter graviditerna och hormonstormarna man hade då så det var liksom dags att gå till botten med det helt enket och försöka hitta nya vanor. Än så länge känns det bra och jag är väldigt noggrann med alla morgon- och kvällsrutiner nu som jag inte alls varit särskilt bra på förut.
 
Plus att jag börjar varje morgon nu med en kopp ljummet citronvatten, dricker mer vatten (en fylld kanna framför datorn) och istället för en massa kaffe försöket jag byta ut några koppar mot te istället. Hoppas det håller i sig!
 
 
#1 - - Nilla Tankebubblor:

Bra val!

#2 - - karikulla:

Åh, det där känner jag igen. Jag vågar knappt säga högt hur jag sköter min hy - och har så alltid gjort! Kanske får jag ångra mig en dag när rynkorna hänger (tillsammans med en del annat...) vid knäna. Men tack för påminnelsen, jag ska starkt överväga att inse att jag passerat gränsen för att börja tänka på att ta hand om fejset sitt. Att det finns ett liv efter detta liksom.

Fina bilder med, som vanligt. Älskar ert nya badrum och varje gång jag tänker på att jag faktiskt varit i det och resten av ert fina hus får jag nypa mig lite i armen.

Hoppas allt är bra med er allihop!
Kramar Karin