Tar in lite vår.

Fy och usch så grått det har varit de senaste dagarna. Jag förväntar mig inte värme och kaffe på trappen riktigt än men det behöver inte vara grått och regna, särskilt inte regna snöblandat. Lite, lite vår och sol hade suttit fint nu och idag känns det som att det har lättat lite på grådiset däruppe tycker jag.
 
I år har jag faktiskt inte frossat lika mycket i tulpaner som jag brukar men igår fick ett gäng rosa följa med mig hem. Idag är barnen hemma på sin lediga dag, vi har spa:at (vilket innebär att de badar och jag bastar) och nu sitter de i soffan med film på ipaden för jag ska kolla på skidor. Jag älskar all form av skidmästerskap. Heja, heja vrålas det i min soffa minsann!
 
Gröna vasen hittar ni HÄR.
#1 - - anneliesblomsterochbakverk:

Så ljuvligt, så ljuvligt med dessa tulpaner. Och den där vasen får mitt hjärta att slå ett extra slag. Ja, nu hejar vi på skidåkande herrarna!

#2 - - Mia:

Jättefin vas... och blommor. jag ska med köpa en och fira våren med (såg flyttfåglarna komma tillbaka i dag). :) Jag har beställt denna vackra: http://www.lannamobler.se/sv/termosar-kannor-och-karaffer/skruf-karaffvas-ponny
Snart är det Let´s dance. Jag gissar på att Stenmark utklassar de andra.

#3 - - Petra /Popetotrora:

Nej, inte behöver vi sitta i solen i t-shirts än men det finns ju något mellanting liksom, mellan det och det här vansinnigt gråa och slaskiga som varit.
Fast jag ska inte klaga för mycket, nu när jag vaknade var det faktiskt tredje (!!) dagen i rad som solen syns. Kanske finns lite hopp ändå... :)