Trevlig helg!

Tittar in lite snabbt och önskar trevlig helg! 
 
Här väntar en fullspäckad helg som vi sett fram emot. Om man får önska så önskar jag lika fint väder som förra helgen. 
 
 
 
Betongvaserna finns i butiken. De är verkligen så himla snygga! De har glaserad insida men här har jag faktiskt använt torkade eucalyptus-kvistar. Den gröngrå färgen på bladen är ju perfekt till betong.
 
Nu väntar pizza  och fredagsbastu!
 
 
 
 
 

Ljushus och annat

 
 
Just nu pågår det lite REA i min butik, CasaMina Living. Det mesta finns bara kvar i en eller ett fåtal varor och tanken är att rensa bort några finfina saker från lagret så att nyheterna som trillar in lite eftersom ska få plats istället.
 
 
 
Jag gjorde ett litet stilleben med ljushus och annat på ett sideboard idag med just reagrejer. Ljushusen och den svarta ljuslyktan som ger så vackert sken är en av favoriterna här hemma och som används flitigt. Likaså cylindervasen - den är jättefin som ljuslykta och vas eller som nu med sommarens stenfynd som blir ett vackert blickfång.
 
Med koden: EXTRA10 får man just nu 10% rabatt extra på all REA. Galet bra ju!
 
 
 
Nu kom precis barnen hem, mormor hämtade idag så jag hann med att fota några nya fårskinn som jag precis lagt in i butiken. Helt oväntat lös solen som aldrig förr och lyste upp här hemma och då gäller det att passa på. Men nu ropar storebror att det är dags för Memory! Detta spel som just nu är favoriten och som jag, helt utan ansträngning, blir totalt utklassad i dag efter dag :)
 
 
 
 

En vacker tröja

Idag är det en riktigt gråtung dag och solen syns inte alls. Jag som hade lite nytt som jag hade velat fota. Istället myser jag runt med mina två små som har hemmadag på onsdagar och tar på mig min mammas varma stickade tröja som är perfekt dagar som dessa. Vacker som tusan är den också.
 
Jag har lovat mig själv att 2015 är året då jag tar tag i stickningen som jag har tänkt i evigheter. Min mamma är ju en mästare så jag har världens bästa hjälp och när jag väl tar mig tid och sitter med det så är det bland det mest rofyllda som finns. 
 
Nu ska jag faktiskt ta mig ut i regnet för att gå på en ansiktsbehandling och under tiden ska de små vara hos mormor som bakar bullar idag så när jag är tillbaks blir det bullkalas. Mums!