Kuddar

 
Jag måste bara visa mina absoluta favoritkuddar just nu. Älskar speciellt den mörkaste av dem och hur de skimrar i lätt grönton ibland. Sammet är ju ett fascinerande material som hela tiden växlar nyans beroende på ljuset. Det är fortfarande gratis frakt i butiken på ordrar över 400 kr. Jag ska snart ge butiken lite mer kärlek och uppdatera sidan med ny text och information om sommarens tider med mer. Jag har haft fullt upp att packa ordrar sedan vi kom hem från semestern och här hemma är renoveringen i full gång så jag hinner knappt med men börjar smått komma ikapp. 
 
Förutom att packa paket så ägnar jag tiden åt att skissa och mäta. Det är framför allt badrummet, köket och tvättstugan som alla funktioner och placeringar ska mätas ut för att alla rör och el snart ska kunna dras inom en snar framtid. Usch, alltid lika läskigt att bestämma sig definitivt men jag tror att det kommer att bli bra. Jag har ju ägnat många timmar åt att vända och vrida på alla olika möjligheter. Jag ska visa lite mer av de nuvarande tankarna så fort jag får lite tid över.
 
Appropå värmen som jag efterlyste i förra inlääget så hörde jag nyss att det vankas varmare vindar och sol på lördag. Håll tummarna!