Första jordgubbarna och en nybliven treåring.

 
Igår firade vi vår lillebror som fyllde en tre år. Han fick favoritmat så klart och så passade vi på att provsmaka de första svenska jordgubbarna. Det blev en klassisk marängtårta med massa jordgubbar, grädde, glass och kolasås och mums så gott det var! Jag köpte faktiskt två liter jordgubbar även idag som vi åt med gräddmjölk efter fläskpannkakan. Inte lika festligt som marängtårta men minst lika gott!
 
Idag har vi ägnat oss åt trädgården lite mellan skurarna. Jagat mördarsniglar, planterat två fruktträd och kanskuret en rabatt. Imorgon är det sista dagen av maj och jag undrar var solen och värmen tagit vägen? Hoppas verkligen att juni kommer med lite mer sådant!
 
 
 
 
 

Badrumspiff

 
Nu när vi har en sådan röra och kaos här hemma tack vare renoveringen och avsaknad av hela nedervåningen och kök så försöker vi i alla fall ha lite ordning och reda i badrummet och i sovrummet (i teverummet har vi fått släpa upp möbler och kartonger mm ...).
 
De här bilderna tog jag för ett tag sedan när jag fotade produkter till butiken. En marmorbricka, tvålar, produkter och lite finheter som gärna får stå framme är ganska enkelt att piffa till om man har lite plats över i badrummet.
 
Jag förlänger det fraktfria även i helgen så för alla ordrar över 200 kr gäller fraktfritt. Bara att passa på!
 
 
Produkterna på bilderna hittar ni här: Marmorbrickor | Doftljus | Flytande tvål | Smyckeshållare (här eiffeltornet) | Lite Kalabalik ring | Ljuskopp/Förvaringskopp "Bubbles"

Just beautiful.

 
Jag dras allt mer mot lila toner märker jag. Just nu blommar syrenerna och vackrare färg eller doft får man leta efter i blomärlden. Vi måste verkligen plantera fler syrenträd i vår trädgård framöver så att man kan gå och plocka in stora knippen. Just nu har vi bara ett litet träd men en liten blomma tror jag i alla fall att jag ska norpa därifrån idag.
 
Ha en fin torsdag!
 
 
Bilder: 1 | 2 | 3