Brooklyn.

 
Jag nämnde ju i ett tidigare inlägg att vi är väldigt sugna på att lära känna Brooklyn den här gången när vi åker till New York. Vi är så pass sugna på den här stadsdelen att vi faktiskt har bokat en lägenhet med terass på ett hotell i en del av Brooklyn som heter Greenpoint och som verkar vara väldigt trevligt. Det ska bli så kul att se något nytt! Dessutom tror jag att det kommer att vara en fullträff att ha lite större boende och terass när vi åker med barn. 
 
Vi har inte planerat dagarna till punkt och pricka men har läst på och gjort listor och förökt att dokumentera alla bra ställen för mat, lek och aktiviteter vi hittat i de olika områdena vi vill besöka och som kan passa oss den här gången. Väl på plats så får dagsform och väder avgöra hur dagarna blir. Ett måste i New York är i alla fall att gå Brooklyn bridge som syns på bilden - väldigt vacker bro och jag hoppas att vi kan pricka in en kväll med fin solnedgång också. Jag ska försöka göra en liten reseberättelse sedan när vi är hemma igen med våra tips.
 
Några andra som har varit i Brooklyn och skrivit om det och som gör att jag blir än mer sugen kan ni läs om här, här och här!
#1 - - Ullrika:

Ska bli så roligt att läsa din NY-story om och när den kommer! Nästa gång vi åker dit blir det ju med kids - troligen - så jag hämtar all inspo jag kan!