Gamla ladan.

 
Nu har det börjat rivas inne i huset. Mycket som ska hända där framöver men mer om det sen. Vi kommer att vara utan kök under en lång tid och därför kommer vi mer eller mindre att leva i vårt utekök i sommar. Jag har burit ut en hel del grejer dit och snart ska vi sätta dit den gamla spisen och ett kylskåp och så ska det städas och organiseras. Igår kväll när jag var där med grejer så kom kvällssolen och lös upp hela uterummet. Jag älskar den här gamla ladan med öppningen ut mot innergården. Det ska nog gå bra att leva och äta här den närmsta tiden får vi hoppas!
#1 - - Sandra Lind:

Ser väldigt mysigt ut där och hoppas att det blir en varm och fin sommar, så kommer det att bli väldigt bra med ett provisoriskt kök där.

Svar: Precis! Det verkar ju som att det ska bli en till fin sommar om man får lita på de som vet :) Vi får hoppas på det!
Kristina

#2 - - Karin A:

Så bra att ha ett utekök när man gör om det där inne. Blir mycket grillat i sommar misstänker jag? :) Underbart med kvällsljuset på bilden...

Svar: Haha, ja vi skojade om att vi får ha en ständigt glödande kolbädd i grillen i sommar. Kommer att bli mat där frukost, lunch och middag. Sen får vi se efter sommaren hur långt vi har hunnit, antagligen kommer inte kök och badrum in förrän i höst nångång så då måste vi kanske hyra en bod med kök för att klara oss. Risken är stor att det blir en hel del skräpmat framöver ...
Kristina