New York, baby!

 
Snart drar vi till USA och bland annat en vecka till New York och är så klart otroligt pepp! Vi åker hela familjen och det ska bli superkul att få hänga med killarna i denna ljuvliga storstad. Fokus kommer att ligga på att gå på museum, coola leksaksbutiker, Central Park-häng i massor, båttur, höga byggnader, mycket glass och allt annat som kan intressera en snart 6-åring och 3-åring och deras föräldrar. 
 
 
När jag var tjugo så bodde jag i San Francisco och jobbade som au pair under ett år och hade turen att vara med min värdmamma och hennes lilla dotter vid tre tillfällen och två veckor varje gång i New York. På så vis har jag både gjort staden mycket på egen hand och mycket med barn så det ska bli fantastiskt kul att få visa mina barn staden den här gången. Senast vi var där var för sex år sedan när storebror låg i magen så vi har längtat tillbaks under många år nu.
 
 
Har ni bra tips får ni gärna dela med er - allt från saker att göra och se till ställen att äta på som vi kanske har missat i vår planering. Det är ju en stad i konstant förändring så det är alltid kul att höra vad andra tycker. Är dessutom otroligt nyfiken på Brooklyn så det ska vi spana in den här gången också är det tänkt men jag skriver mer om det en annan dag tänkte jag.
 
Längtar!
 
 
 
 Bilder: 1 | 2 | 3 | 4
#1 - - Karin A:

Åh, New York - blir så galet sugen på att åka dit igen! Nästa gång ska jag spendera massor av tid i Brooklyn, gillar verkligen många områden. Några av mina Brooklyn-tips finns här: http://photographybykarina.blogspot.se/2013/12/bits-of-brooklyn.html

Kram och trevlig resa!

#2 - - Karin A:

Åh, New York - blir så sugen på att åka dit. Nästa gång vill jag ha mer tid att spendera i bla Brooklyn. Några av mina tips hittar du här: http://photographybykarina.blogspot.se/2013/12/bits-of-brooklyn.html

Kram och trevlig resa!

Svar: New York går inte att få nog av och det blir bara bättre och bättre för varje gång man är där. Vi planerar att se Brooklyn den här gången och det känns kul. I övrigt så blir mest fokus på att göra familjesaker som passar alla. Inte så mycket restauranger men desto mer picknick i Central Park och museer. Ska bli otroligt härligt! Ska genast susa in och läsa om dina tips!
Kristina