Vårkänslor.

Även om våren är ganska sen i år så har vårkänslorna kickat igång ordentligt och så länge sommaren blir bra så är det ju helt okej om värmeböljan inte kommer redan på våren. Man kan ju hoppas på en bra sommar i alla fall.
 
Jag har redan varit ute lite i uteköket vi har i ladan och börjat reka för vad som ska göras. I år ska uteköket få ordentligt med kärlek har jag tänkt och jag ska försöka att slutföra alla småprojekt. Jag har även tänkt få dit ett kylskåp och en kokplatta så att vi i stort sett kommer att kunna bo däreute i sommar. Kanske ska fixa den där platsen för utedusch bakom ladan också ...
 
 
 
Igår kollade jag på "Trädgårdstisdag" - en del i mitt liv som allt mer trädgårdsintresserad - och blev tokinspirerad av allt de tog sig för och speciellt av duktiga Malin som har ett av de vackraste hem jag vet och som gjorde så fina skjutdörrspartier av gamla fönster. Min hjärna drog direkt igång och började tänka hur vi skulle kunna göra något liknande vid vårt uterum i ladan. Vi har många gånger pratat om att det vore bra att kunna stänga till om sig när det blir kallare på kvällarna men utan att tappa känslan för att det är i en gammal lada. Får klura vidare helt enkelt.
 
Vitsippan tog jag bild av för över en vecka sedan men de blommar för fullt ännu och idag när jag var ute såg jag att det spirar av både det ena och det andra så bara det blir lite varmare så kommer det fullkomligt att explodera därute. 
 
Det är en härlig tid vi står inför.
 
 
#1 - - Emma :

Jag tänker att det är bra att det inre är så varmt, på så sätt får man njuta av vårens blommor lite längre, vilket jag är så glad för. Detta året har vi hunnit plocka många omgångar vitsippor.

Lycka till med ladan och ha en fin kväll!

Svar: Precis! Jag tycker att man lyckas se varje träd blomma ett efter ett den här gången och inte alla på samma gång. Bästa tiden som vi har framför oss nu!
Kristina

#2 - - Ullrika:

Skjutdörrar är tveklöst det finaste/lyxigaste, men... det är ju av samma orsak såklart det minst billiga ;) vad ni än gör (kanske inte gör nåt alls där i år?) så kommer det bli kanonbra verkligen!!

När är det ni far västerut? Tar ni med kidsen eller får de vara kvar hemma och mysa?

Svar: De skjutdörrarna som de gjorde igår på Trädgårdstisdag tror jag inte var så värst dyra faktiskt. De använde sig av gamla fönster som de byggde ihop och fixade ramar till och sedan hängde sådär utanpåliggande på skenor. Såg säkert enklare ut än vad det var iofs :) Vi får väl se om vi kan fundera ut något för vår del eller om det bara stannar som en tanke.
Vi åker om en dryg vecka och tar med barnen. Ska bli så otroligt roligt att uppleva stan med dem! Vi har varit där ganska mycket tidigare så jag känner att vi gjort alla de där måstegrejerna tidigare utan barn - nu blir det fokus på familjegrejer, vi är borta en och en halv vecka så vi hinner utan stress får vi hoppas.
Kristina

#3 - - AngelicasVärld:

Men va underbart med utekök!!

Svar: Det är det verkligen. Rekommenderas! :)
Kristina