Höstlöv.

Förra veckan, innan alla löven hunnit falla, så plockade jag in en kvist och satte i min fina blå vas. Löven har blivit lite skrumpna sen de kom in men färgerna är fortfarande lika fantastiska. Hösten har varit helt, helt ljuvlig!
 
 
Jag har tagit så otroligt lite foton det sista året, knappt inga alls. Kameran funkar bara sådär varannan gång jag tar fram den och displayen har slutat helt så jag kan inte titta på foton jag tagit eller se inställningar med mer. Det tar bort lite av fotolusten men idag gjorde jag ett försök som gick vägen. En ny kamera har väl aldrig känts så aktuell men just nu orkar jag inte riktigt sätta mig in i alla de besluten så det får vänta litegrann.
 
 
Min favoritplats i soffan är där under takfönstren mot väggen. Bästa ljuset och idag hade jag sällskap av en väldigt trevlig bok som jag (och säkert många andra) väntat på ett tag. Mer om den en annan dag. Här hemma väntar ett avsnitt av Homeland nu nämligen.
 
#1 - - www.barnochinredning.blogspot. com:

Härlig vas, underbara höslöv. Må gott fina du

#2 - - Ullrika:

Ja jisses denna hösten! Vicket väder vi har haft! - särskilt inatt när det blåste hundar och katter...!!

Min gamla trotjänare gav upp förra året så det blidde en ny kamera för mig. Är mycket nöjd med den jag köpte (ingen fullformat, tvekade länge men kom fram till att pengarna i mitt fall var onödiga)! Lycka till att hitta en ny kompis du också!

#3 - - tinajo:

Härlig blå nyans på vasen! :-)

#4 - - Patrik at Brass&Gold | En inredningsblogg på Hannas Room:

Riktigt snygg vas! En sådan skulle jag kunna tänka mig!