Koppar och vitrinskåp.

Vi kämpar på här hemma, vi har fortfarande inget kök men nu är nästan allt målat i själva köksdelen och på utsidan har vi panel och läkt på nästan hela huset nu. Jösses så mycket jobb det var med att byta fasad och allt som hör till det! Näst på tur inne är att fixa iordning takbjälkarna som kommer att bli synliga i köket. När det är gjort kan köket börja byggas upp för idag kommer nämligen allt det sista som vi behöver till köket (förutom bänkskivor). Kanske vågar vi hoppas på att vi börjar skymta lite skåp på plats i slutet på den här veckan!
 
Och jag fortsätter att motivera mig själv genom olika sorters målbilder. När vi rensade ut huset hittade vi en hel del vackra gamla koppargrejer. Om jag inte minns fel så tror jag till och med att det finns en liknade kopparkittel som den på bilden nånstans i lådorna.
 
 
Framför det nya "gå-in-i-skafferiet" kommer vi ha en hel vägg där det hela tiden varit tänkt att det ska få stå ett gammalt vitrinskåp - en av de punkter som jag hade på listan över saker att rita in när vi diskuterade med arkitekten som gjorde ritningen på huset. Jag håller just nu på att måla träpanelen i en väldigt vacker varmgrå linoljefärg och jag börjar mer och mer se framför mig hur vitrinskåpet ska se ut och har övergått från att vilja ha ett skåp helt i vitrin till ett med en djupare nederdel med täckta skåpsluckor och bara öppna hyllor eller vitrindel upptill. 
 
I övrigt så har "röris" varit här och dragit igång golvvärmen i hela huset. Vilken känsla att få njuta av ljumma golv och ett varmt hus igen - man får glädja sig åt varje framsteg och bocka av delmålen! :)
 
Foton: 1 /
#1 - - Liza:

Oj, vilka projekt! ..Men det låter som om att det kommer och bli sååå snyggt när det är klart!
Och många gånger, så är det just så man får tänka..just att se målbilden framför sig för att orka slutföra det! :)

Heja er! :)

#2 - - Amanda:

Så snyggt det är med den färgen och koppar!! Love it!

#3 - - AngelicasVärld:

Vi har också en sådan kopparkanna någonstans - måste helt klart leta rätt på den!