Målbilder.

 
 
Nu är det snart sex månader utan kök för oss. Sex månader! Vi börjar helt klart bli rätt slitna nu efter att ha levt mer eller mindre i renoveringskaos i två år. I slutet på augusti var vår byggare dessutom tyvärr tvungen att lämna skutan pga sjukdom och det har gjort att det dragit ut på det litegrann, alla som byggt eller renoverat vet ju hur viktigt det är att det finns någon på plats som har det övergripande ansvaret och allt viktig kunskap och erfarenhet för att det ska flyta så smärtfritt som möjligt. Nu ser vi i alla fall ljuset i tunneln och köksdelen och tvättstugen har så smått börjat få målarfärg (eller i alla fall shellack). I veckan ska det fixas fönsterfoder och börja byggas socklar till själva köket och arbetsbänkarna. Om allt går som planerat så har vi nog ett mer eller mindre fungernade kök och tvättstuga i början av november. Längtar!
 
 
Det är nu det är dags att ta fram mina målbilder för att skramla fram den sista energin för att gå ända in i mål med köket som är vårt delmål i hela den här renoveringen: När det blir dags att ställa fram kaffemaskinen för den första koppen kaffe sittandes vid köksön. När det blir dags att ställa ett vackert gammalt vitrinskåp framför nybyggda skafferiet och ställa in keramik och arvegods i form porslin jag har nerpackat i lådor sen flera år tillbaka. Och när vi kan hänga upp stången ovanför gasspisen för slevar och kastruller. Längtar!
 
När det väl är klart ska vi så klart även ställa till med fest och jag ska hålla tal för de som visat sig vara pärlorna i våra liv - de som bjudit på mat, skickat peppande sms i precis rätt tid och förstått avsaknaden av nästan all social kapacitet det sista, erbjudit sig att vara barnvakt, bakat bullar och kommit med eller bara kommit hit med färdiglagad mat till oss utan kök. Guld värda är vad ni är, speciellt min fina och bästaste mamma som nog får ha en innestående middag i veckan i resten av våra liv :)
 
Kramar.
 
 
Bilder: 1 | 2 | 3
#1 - - Amanda:

Hoppas verkligen att det blir färdigt snart! :)

#2 - - Anonym:

Vilka härliga och snygga målbilder. Kraaam Pia

#3 - - Elin:

Ååh fint!! :D Älskar koppar, så snyggt!

#4 - - karikulla:

Åh, hade jag haft mobilen bredvid mig hade jag skickat ett sms nu! Men jag skriver här och hoppas det också ger lite pepp.

Jag har tänkt massor på er på slutet och på hur ni kämpar, kämpar och KÄMPAR och jag är så galet imponerad över hur ni får det att gå ihop. Och jag förstår att ni kanske inte ens gör det stundtals. Jag vet ju att vi inte känner varandra så väl ännu men ni har ändå blivit en familj som vi känner mycket för och önskar att vi hade närmare!

Bra med målbilder - det är lite som en megalång graviditet med 40 kilos viktuppgång och 13 dagar över tiden. Då får man liksom fokusera. Tänk förra sommaren när vi var hos er, då var köksplanerna långt borta och badrummet precis klart. Nu är ni så nära! Håll i och håll ut... Och var rädda om varandra. Jag hoppas ni har möjlighet att ha lite kvalitetstid såväl var och en som tillsammans emellanåt så att ni kommer ihåg att vårda varandra mitt i detta kaos.

Om ni har möjlighet och tid att göra en resa till fjällen i vinter så vet ni vart vi finns och ni har alltid plats hos oss!

Massor av megavarma kramar.

Karin

Svar: Tack Karin! Puss, puss, puss! Vi kommer garanterat om er i vinter :)
Kristina

#5 - - Patrik at Brass&Gold:

Det kan vara jobbigt med renovering ibland men jag tror helt säkert det kommer vara värt det när allt står klart! Fina målbilder!

#6 - - Emma:

Jag har sagt det förut men säger (skriver) det igen;
Beundrar er verkligen! Och är så otroligt nyfiken. Studiebesök? ;)8