Åtta från idag.

 
Morgonens ljus och vår utsikt.
 
Det är fortfarande en häftig känsla att komma ner på morgonen och mötas av verandan. Vi behöver bara sätta in alla fönsterlister så att vi slipper imman som tar bort lite av utsikten. När man köper fönster från snickeri kommer de utan lister, vi sätter in eftersom men alla fönster är inte klara än.
 
 
Efter att vi lämnat storebror på skolan tog vi en sväng förbi havet. Alltid lika fint att komma hit och snart sitter vi där och fiskar krabbor och äter kvällsmat igen.
 
Lycka!
 
 
Solen strålade och havet var isblått.
 
 
Efter det var vi en stund hos mormor. I hennes vitrinskåp står hela servisen "Måsen" som det alltid dukades med i barndomen när det vankades kalas. Mamma pratar även om att hon ska börja måla igen och plockade bland alla sina projekt hon håller på med. Hennes akvareller är jättefina och jag älskar färgerna.
 
 
När vi kom hem slog jag upp kaffe i min lilla blå kopp och storfiskar´n övade sig i badkaret inför sommarens krabbfångster. Sedan kom vi på att vi inte ätit lunch och fick lite bråttom att hinna steka korv innan storebror skulle hämtas igen.
 
En bra fredag - och ikväll väntar något bubbligt i glasen och fredagsbastu.
Trevlig helg på er!
#1 - - little.u:

Så vackra bilder! Och så skoj att vi båda börjat blogga igen. Saknar faktiskt Fabriken. Tittar tillbaka på all kreativitet och alla vackra bilder som skapades.
Att blogga igen ger ju faktiskt mycket inspiration … utan måsten. Men ändå lite krav på att hitta på något, låta hjärnan OCH kameran jobba. Ska t o m gå en fotokurs här i maj. Yay!

TRevlig helg vännen.
KRAM
Ulrika