Blandade bilder från gårdagen.

Det är så roligt att fota och redigera igen och speciellt att bara göra det lite sådär hipp som happ utan måsten. Har hunnit med med ett och annat produktfoto också faktiskt men helst fotar jag små detaljer och barnen här hemma. 
 
Det var så ljust och härligt igår och jag får upp allt fler tavlor på väggarna och de gamla tavlorna som hängde i huset tidigare får vara med igen. Nyheten i butiken "Phrenology Head" blev superfin på vårt skåp så den fick stanna kvar där efter att jag fotat.
 
Sängen var obäddad och från altandörren i vardagsrummet ser man vår fina ekekulle och jag hoppas vi får tid till att fixa trappan ner till trädgården innan sommaren kommer. 
 
Även om många tavlor kommit på plats så står fortfarande en hel del kvar längs väggarna också och jag väntar fortfarande på att ta mig tid att köpa ramar till alla andra posters som ligger kvar i rullar. Bakom den gräddvita dörren finns vårt skafferi och på den grå väggen vill jag ha ett fantastiskt fint vitrinskåp. Inte helt enkelt att hitta märker jag. Under tiden står det bruna skåpet som sväljer en hel del glas och tallrikar men jag vill så gärna ha ett med glas så att det fina får synas.
 
Jag har hämtat barnen tidigt hela den här veckan så när vi kommer hem är det dags för mellis och i det läget finns väl inget godare och smidigare än smoothie. Kul att hacka bananer, blanda ingredienser och köra mixern tycker killarna dessutom. Och jösses så vi använder köksön! Hela tiden och det är så mysigt att laga mat nu när man alltid har sällskap av någon - älskar det!
 
Nu är det dags att dra igång den här dagen också.
Kram.
#1 - - Nilla Tankebubblor:

Smoothie! Jättegott och ett smart sätt att få i barnen frukt :-)

Svar: Ja det är så gott. Fick tips på programmet Vegorätt att alltid ha frysta bitar banan (välmogna) i frysen och då blir det ändå smidigare och jättegott med frysen banan i!
Kristina Robertsson

#2 - - Nilla Tankebubblor:

Jaha, det är så man ska göra med bananerna som börjar bli gamla :-)

Svar: Precis! Dessutom kan man ju köpa utgående bananer i affären som de rear ut!
Kristina Robertsson