Ett vinglasställ som ska upp på väggen.

 
Tidigt i höstas köpte jag ett vinglasställ i mässing till vårt nya kök. Ni vet ett sådant där som brukar hänga i barer och restauranger. Jag såg det i ett nummer av Lantliv för flera år sedan som jag rev ut och haft med mig i mappen med inspirationsbilder till köket. Där har de, som ni kan se, stylat med blåvita muggar och kaffekoppar vilket man också kan göra så klart. Galet fint om ni frågar mig! 
 
 
Som med så många andra saker så har den inte kommit upp ännu men nu har jag äntligen köpt med mig mässingsskruv i lagom storlek så i helgen ska den upp ovanför kökshalvön. Det kommer bli jättefint och blir vi sugna på fler så kanske det får bli muggförvaring vid timmerväggen i så fall.
 
Johanna Bradfords hem har visats i veckan och de bilderna är helt ljuvliga. Vilket hem de har och vilken fingertoppskänsla - jag älskar allt och särskilt de harmoniska färgvalen! Jag skymtade ett vinglasställ i hennes kök så där man kan se precis hur fint det blir när det kommer på plats.
 
 
Jag finns på instagram också och heter precis som bloggen @kristinarobertsson - följ mig gärna där. 
 
Barnen har hittat en egen favoritfrukostplats i verandan - de sätter stolarna ända intill fönsterbrädorna där äter och tittar ut. Jag kan förstå dem! :) Nu ska vi göra oss i ordning här och åka in till Göteborg. Jag och barnen ska på Sjöfartsmuseet och om vi känner för det så blir det kanske även lite andra äventyr i stan när vi ändå är där.
 
Ha en finfin lördag!
 
 
#1 - - Erika Jansson:

Är intresserad av William Morristapeten jag läste om i ett tidigare inlägg, ska du tapetsera något rum med den? Den fina lampan som man kan köpa på Artilleriet, den med glas"ploppar", är du nöjd med den? Är den lättplacerad och mild i skenet?

Svar: Hmm, jag vet inte riktigt men jag antar att det är Moröistapeten som heter Pimpernel du tänker på. Den är inköpt men har inte kommit upp på väggen ännu men ska upp i hallen. Vi måste vänta tills vi har nya trappan på plats och den har vi inte bestämt oss för än. Fick lite pysunka här efter jul med alla val som måste göras hela tiden :)
Angående lampan, Cluster, så är det min absoluta favoritlampa. Så himla fin! Jaga ar haft en både på sidobord och i fönster och tycker at iden passar i både ock. Det är lite pilligt att få in glödlampan mellan glasbubblorna men det funkar. Jag har kopplat en dimmer till den så att det går att dimra den efter hur ljust jag vill ha den och då ger den helt fantastiskt ljus. Mest en myslampa skulle jag väl säga.
Kristina Robertsson

#2 - - Erika Jansson:

TACK så hjärtligt för ditt svar!