Gårdagens bilder.

 
Just nu har jag blå pärlhyacinter i varje hörn här hemma. De är så vansinnigt vackra tycker jag. (Ni måste bara kolla in det här vårinlägget och en bukett med pärlhyacinter som inte går av för hackor.) Jag ser dessutom att en ny liten stickling håller på att komma upp i krukan med elefantblomman. Bravo för den har tappat så många blad nertill så det behövs något som fyller ut därnere.
 
 
 
Min aloe vera börjar bli ganska stor nu, precis som jag vill ha den. Stor, spretig och gammal. Påminner mig själv varje dag om att min hudvårdsprodukter håller på att ta slut och att det vore välbehövligt med en hudvårdstimme. 
 
 
En lite annorlunda köksbild kanske, nämligen på vårt tak. Vi är så himla nöjda med just taket och de stora balkarna som blev väldigt fint tillsammans med det i övrigt ganska ljusa köket.
 
 
En materialmix jag njuter av varje dag. Gamla teglet mot kakelugnen och de milda Farrow & Ball-kulörerna.
 
 
Är helt insnöad på koriander återigen. Använder det till allt! Igår blev det en jättegod lax med täcke av cornflakes blandat med parmesan, dijonsenap och olivolja. Till det hade vi en grön sallad med babyspenat, squash, sockerärtor, avokado, pressad lime och en hel kruka koriander. Jättegott!
 
Här hemma kör vi just nu sportlov och ute faller faktiskt snö så det är väl givet vad vi hittar på idag. Imorgon ska vi hitta på något annat kul och jag har fått förslag på bio, bada och Universeum. Vi får se vad vi som röstas fram till slut.