Månadens lista - februari.

 
 OUTFIT
 
Ett par dungarees till sommaren vill jag gärna utöka garderoben med. Så himla snyggt! Bilden kommer härifrån och jag såg även att Anthropologie ska ta in ett par som ser snygga ut med dragkedja.
 
BLOMMA
 
 
I helgen ska jag ut och leta upp några fina små trädplantor att ta in som jag gjorde förra året. Att se små träd grönska är det bästa vårtecknet tycker jag. (Bilden kommer från Residence). 
 
CITAT
 
 
 
HÅR
 
 
 Så här tycker jag storebror ska ha sitt hår. Long hair don´t care.
 
MAT
 
 
När jag var liten så var det alltid lite extra festligt när mamma gjorde varma mackor och vi fick äta i soffan framför teven. Som barn älskade man de stunderna. Inget fel i traditionella 80-talsmackor med majonnäs och bostongurka men jag tänkte göra varma smörgåsar liknande dessa - med surdesgbröd, avokado, körsbärstomater, mozzarella och god balsamico som gratineras i ugnen. Enkelt och gott.
 
INREDNING
 
 
 Härligt med hörnsoffa. Inte sant?
 
PÅ VÄGGARNA
 
 
 Jag letar efter en tallrikshylla i lagom storlek som ska upp i vårt kök. Snygg styling här, för det behöver ju inte bara vara tallrikar som förvaras i en tallrikshylla.
 
RESMÅL
 
 
I present förra året fick vi en resa till Skottland från svärfar som vi håller på att planera för. Golf, Edingburgh och whiskyprovning står på schemat! Hojta gärna om ni sitter inne på något härligt tips.
 
KÖKSDETALJ
 
 
 Vi behöver en ny vardagsservis då inget är komplett över huvudtaget här hemma längre. Denna svarta gillar jag.
 
SKOR
 
 
Jag tänker önska mig ett par Swedish Hasbeens i födelsedagspresent. Om man har suktat i jättemånga år så borde det vara ett bra köp tänker jag.
 
BOK
 
 
 Nu drar snart bokrean igång och jag har inte hunnit spana så mycket ännu men är det något som brukar köpas vid rean så är det kokböcker. Gröna sådana är det som jag är mest intresserad av just nu. 
#1 - - Emma:

Majonäs och bostongurka! Det var nytt (eller gammalt då) för mig. Mamma och pappa körde alltid tomat, skinka och sparris :)