Min fredag & lördag.

 
Så mycket enklare det blir när man lyckas lägga fram sina egna (och helst även barnens) kläder dagen innan. När jag avverkat massa måsten under fredagsförmiddag och skulle göra mig iordning för att sen snabba mig till bussen så var jag rätt nöjd att kläderna redan hängde framme.
 
 
Även smycken hade jag lyckats välja ut redan dagen innan. Det här är tant Minas gamla halsband som jag hittade i ett av smyckesskrinen här i huset.
 
 
Sedan är det det där mysteriet med naglarna, att man aldrig lyckas måla dem i tid. Antingen får jag göra det i bilen eller precis innan jag ska gå vilket inte brukar ge bästa resultat. Den här gången var jag i så pass god tid till bussen att jag målade på busshållplatsen, nästan att föredra faktiskt.
 
I Göteborg mötte jag upp tjejerna och vi tog en riktigt härlig och välbehövlig runda på stan, vi hann med både champagnebaren, pinchos och rödvin och sedan asiatiskt.
 
 
I morse bläddrade jag i böcker som jag köpte i höstas men aldrig riktigt hunnit kolla i. 
 
 
Till mellis fixade Elis smoothies och efter det tog vi på oss underställ och ulltröjor och åkte in i skogen för att kolla på allsvensk bandy och stötta vårt ortslag. När vi kom hem var vi tvugna att värma oss med bastubad, A gjorde kyckling i lergryta och så fick vi såklart se lite på melodifestivalen.
 
En bra helg.
 
 
#1 - - Hem ljuva hem:

Vilka färger, jättehärliga bilder. Snygg klänning. jag är så dålig på att förbereda med kläder dagen innan.Det där med naglarna känns igen. ha en fin söndag/ Pia

Svar: Jag brukar också vara dålig på det till mig själv men det märks när man gjort det! Till barnen är nästan ett måste tycker jag annars blir det alltid för stressigt på morgonen.
Ha en fin söndag du också!
Kristina Robertsson

#2 - - josephine Asplund:

Super fina bilder :D
Lycka till med din fina blogg och ha en bra söndag, kram <3

#3 - - josephine Asplund:

Super fina bilder :D
Lycka till med din fina blogg och ha en bra söndag, kram <3

Svar: Tack snälla!
Kram K.
Kristina Robertsson