Moodboard februari.

Jag presenterar en ny kategori och har som mål att göra moodboards som jag publicerar första fredagen (eller helgen) varje månad. Har inga speciella tankar för det hela utan tycker nog mest att det är kul att skapa moodboards men ska försöka att hänga med lite i årstiderna tänkte jag.
 
Är det någon mer som vill hänga på, gör det mer än gärna! Lägg till en kommentar här i inlägget så kan jag göra en liten länklista under varje inlägg allt eftersom ni lägger upp. Och om ni lägger ut på instagram kan vi ju använda hashtag #everymonthmoodboard så samlas det någonstans tänker jag.
 
 
Blått får lite ligga till grund för februari, en blå månad på så vis att det är ett kallt och härligt blått ljus ute. I mitt moodboard syns Emma von Brömssens härliga tapet med de blå tranorna som vi tapetserade med här hemma i december. Vi älskar tapeten och som tur är så fick jag lite tapetrester över som jag kan hitta på något kul med.
 
Just nu klipper jag kvistar av min Dr Westerlund och sprider ut överallt i huset i olika vaser och små kannor. Jag är i behov av det gröna och så hoppas jag på många fina Dr Westerlund-exemplar här hemma framöver. Om januari är tulpanernas tid så är februari lökväxternas. Jag har alltid några på gång och här syns blå krokus som ännu inte slagit ut.
 
I handväskan bär jag med mig min fina blå anteckningsbok med ett guldigt K som min kompis köpt till mig på en resa - bra med någon som vet vad man vill ha. Ovanför det, och som knappt syns på bild, ligger en liten life-saver. Nämligen Maria Åkerbergs serum med C-vitamin som gör susen för dassig och vintrig hy! 
 
I övrigt har jag tänkt att vi ska börja dricka lite mer goa drinkar här hemma. Sambon fick en drinkvagn av mig i julklapp och jag köpte även några böcker med drinkrecept för att få lite inspiration. En fredagsdrink innan middag vore en fin tradition för att fira in helgen tycker jag. Kanske ska börja redan nu då och vad passar väl inte bättre i dessa kalla tider än en varm Irish coffee! Här är ett recept från Leila som låter gott då det innehåller mörkt muscovadosocker istället för farinsocker.
 
Saxen och stenen "Nothing is set in stone" finns i butiken.
 
 
#1 - - Sandra Lind:

Tapeten är så fin! Vi kommer troligtvis att ha den i trappan ner i hallen. Var som kärlek vid första ögonkastet med den :) Trevlig helg!

Svar: Samma här! Vi har den i en hall och tänker att vi nästan skulle vilja ha den på ändå fler ställen - den är jättefin och så härlig i färgerna. Ni kommer nog inte att ångra er! :)
Kristina Robertsson

#2 - - Beatrice:

Tycker verkligen om att se andras moodboards! Den här var dessutom både vacker och genomtänkt, gillar skarpt!

Svar: Tack så mycket!
Kristina Robertsson

#3 - - Pernilla:

Härliga bilder igen, tycker verkligen om din blå ton i bilderna! blått är så vackert! Jag gör också moodboard men då handlar det mer om moodboard gällande livet, vad jag vill uppnå, vad jag vill prioritera, en resa vi sparar till som vi behöver för att hålla uppe energin att spara pengar och säga nej till vissa saker! Moodboard är så himla bra för att visualiera! Ha en härlig vecka!

Svar: Tack så jättemycket!
Jag håller med dig om moodboard. Jag gör det mest för att det är kul och sällan bara lite sådär som jag tycker utan för mycket tanke bakom. Kul idé att göra det om andra saker i livet. En resa är ju toppen att visualisera på det viset! Tack för tips.
Kristina Robertsson