& söndagen.

Jag kan inte hjälpa det men det är faktiskt riktigt kul att fota igen så det blir fler vardagsbilder idag. På allt och ingenting.
 
Vi har nyss kommit hem från en mysig söndagsmiddag hos brorsan med familj och det första vi gjorde när vi kom hem var att slå på bastun. Är helt galna i att bastsa och gör det nästan varje dag.
 
 
Jag är en person som älskar mellanmål och det är alltid skönt när det är enkelt och går fort att få fram. Dessutom fastnar jag ofta i samma spår och kör samma i princip varje dag tills jag tröttnar och testar något nytt.
 
Just nu är det hallon - i stora mängder - som gäller. Hallonen blandar jag med en liten klick grekisk yogurt, en (stor) skvätt grädde och en tesked äkta vaniljpulver som jag sen blandar ihop. Till det blir det fröknäcke med en tjockt lager Philadelphiaost. Så himla gott! En kopp kaffe till det så är man piggelin sen. Idag var jag så snabb på det att jag fotade först efteråt när allt var uppätet men jag tror ni kan se det framför er ändå.
 
 
Jag lovar mig själv på att bli bättre på att bädda sängen. Alltid en bra idé att bädda sängen!
 
 
Och efter innebandyträning och utelek med mormors hund så var det dags att klä sig för middag. Det är verkligen behändigt att att ha en tvåa som kan ärva kläder. När storlekarna tryter så kan man alltid slita upp en ny kartong med nästa storlek. Den här gången var det dags för nya jeans som storebror haft tidigare. 
 
Ha bästa söndagskvällen!
#1 - - Hem ljuva hem:

Nu blev jag galet sugen på att basta. har inte orkat tända den pga. sjukdom. På tisdag ska jag minsann sätta fyr. Så härliga färger igen i dina vardags bilder. Kraaam Pia

Svar: Basta är så härligt och vi har tur för vår minsta kille älskar också att basta så han brukar hänga på. Den större tycker det är för varmt men brukar bada badkar under tiden och det går också bra då badkaret står precis utanför så att man kan hålla koll på honom samtidigt. Den här tiden på året så bastar vi gärna flera gånger i veckan - det bästa vi gjorde när vi gjorde badrummet! :)
Kristina Robertsson