Söndagsbilden.

Idag har vi pysslat, målat handavtryck till mormor som fyller år och med oss dit hade vi också teckningar, presenter och en tulpanbukett så klart. Jag hann fånga tulparna påbild innan de hamnade i vasen.
 
När klockan var fyra idag var det fortfarande ljust ute. Tänk att det är lika härligt varje år när man märker att dagarna börjar bli längre igen. Februari och ändå längre dagar är varmt välkomna!
 
Nu blir det bastu i det här huset - ett bra sätt att avsluta helgen på.
 
 

Målat med Farrow and ball.

Vilket urfint hem det här är! Jag gillar de mjuka färgerna och mixen av alla gamla möbler. 
 
Vad jag förstår så är de flesta väggarna målade med Farrow and balls färger. Deras kulörer är även min förälskelse och vi har målat med det i vissa rum på nedervåningen, dock inga av dessa vita nyanser de använt här. 
 
2016 måste ju vara året när "alla" tar in sammetssofforna i hemmen. Det syns just nu överallt och är väldigt snyggt så klart! Vedförvaringen gillar jag också. Vi ska ha en liknande lösning vid vår vedspis fö vi är så trötta på att behöva bära in ved stup i kvarten så det behövs en lösning som sväljer mer vedträn helt enkelt.
 
Och så skådar jag igen en sådan där otroligt snygg sänggavel. Får nog börja spana på riktigt var man kan hitta en liknande vilket jag antar är auktionssajter och liknande.
 
För fler bilder och text klicka er vidare här. Det får bli den här söndagens klick-tips från mig!

Lördag.

Här har vi minsann haft en lugn lördag. Mycket beroende på rådande sjukstuga, storebror fick nämligen besöka doktorn igår och har fått scharlakansfeber. Han är rödprickig, lite febrig och allmänt låg så det är mestadels soffhäng, pyjamas och önskemat här. Det är första gången någon av barnen fått någon "riktig" sjuka och får antibiotika men någon gång ska väl vara första antar jag.
 
Jag hade egentligen tänkt städa övervåningen men föll in i den lugna lunken och har mest slappat jag också.
 
Jag hängde i alla fall upp en spegel och rensade upp på sängbordet.
 
Medan lillebror pusslar. Helst kör han samma pussel gång på gång, lika överlycklig varje gång han får ihop det. Och så har vi pysslat present till mormor som fyller år imorgon, riktigt kul men jag undrar om barnen verkligen kommer att kunna hålla hemligheten ända till imorgon ...
 
Önskar alla en finfin lördagskväll!
Kram.