Eftermiddagskaffet.

 
Oftast dricker jag inget kaffe på eftermiddagen. Jag tänker att allt kaffe som jag hinner bälja i mig innan lunch liksom kompenserar upp det. Men ibland är det himla gott med en kopp när jobbet är avslutat och strax innan dagis- och skolhämtning. Landa och ladda om på något vis.
 
Hos oss dricker vi kaffe från perkulator och tycker att det blir det absolut godaste kaffet. Snygga är de också, perkulatorerna.
 
 
Jag är helt nykär i vår diskbänk - 70 cm djup, helt i rostfritt med en stor ho (där typ allt får plats) och så är jag glad att vi valde att bryta av det rostfria med en mässingsblandare. Fina kranen som ska få ett helt eget inlägg här framöver.
 
 
 
#1 - - Amanda:

Mums, vad sugen jag blev på en kopp kaffe nu! :D

#2 - - Maria :

Så snyggt med en mässingskran till det rostfria. Trodde inte att det skulle funka, MEN oh så snyggt det var. Varifrån kommer blandaren? Jag är mitt uppe i planering av vårt nya kök och slukar all inspiration jag kommer över. Du är inte sugen på ett litet inlägg med massa bilder från ert superfina kök? Har kollat igenom allt under rubriken kök men saknar fler helhetsbilder från köket. Om ork och lust finns så hade ett köksinlägg varit såå uppskattat! Vilket fantastiskt vackert hem ni har// Maria