Hatthylla, skohylla och bloggkärlek.

Vi har ännu inte fått upp några hyllor, krokar eller skoförvaring i vår hall (kan bero på att vi även väntar på en trappa och att tapetsera där under våren) så ni kan ju förstå vilken kaos det är. I framtiden är det tänkt att hallen inte ska användas som huvudingång så flitigt till vardags, utan det har vi vår groventré till, men bra förvaring har ju ändå aldrig skadat.
 
Jag har tidigare tittat på Norrgavels kombinerade kapp- och skohylla och den ligger fortfarande bra till. Gillar när skohyllor sitter på väggen så att man får golvet fritt under till att städa och när man kan kombinera hög och låg förvaring/krokar - på så vis får småfolket en ärlig chans att hänga upp sitt.
 
Men så dök det här upp i mitt flöde häromdagen. Ett tips på ett samarbete mellan Granit, Smålands skinnmanufaktur och Formbruket som släpps i slutet av januari. Ser helt fantastiskt ut! Produkterna består av obehandlad ask och obehandlat läder från Tärnsjö garveri som är svenskt och kromfritt läder.
 
Alla tummar upp jag har för det!
 
 
Tipset och bilderna hittade jag hos Mariaemb - en favorit genom många år i såväl blogg- och instagramvärlden. Klok som få och bloggar om hållbar livsstil och miljövänliga val och alltid med vackra bilder. Hon har dessutom flyttat till en ny portal som heter The waves we make och som verkar otroligt lovande med hållbar livsstil som fokus.
 
Något annat jag läste precis här i morgonskymningen med kaffekoppen brevid och nästan lite rysning var det här inlägget om en helt fantastiskt djungel-vistelse. Inte klokt så spännande och vilken annorlunda restripp att göra med barnen (sista bilderna på flotten ...). Det får absolut bli en till sak att lägga till på önskeplatser i framtiden. Kan tänka mig att barnen helst ska bli några år äldre först. Krickelin är för övrigt en av de finaste bloggarna tack vare helt magiska bilder.
 
Det får bli mina fredagstips till er.
 
 
#1 - - mariaemb.:

Tusen tack för dom fina orden, så glad jag blir! <3 Och så fint du fått det här! Jag hoppas att vi båda får en kick och nystart. Det är så roligt att följa er renovering och hur ni tänker med materialval. Ta hand om dig! Kram