Senaste bilderna från kameran.

Jag har fått min fotolust tillbaka vilket gör mig glad och jag försöker ta mig tid att fota lite varje dag. Januariljuset är väl inte det mest smickrande ljuset om man helst bara fotar i naturligt ljus och särskilt tydligt var det idag när det regnar och varit i princip helgrått ute. Skillnad från igår när det faktiskt var ett helt nytt ljus ute och vårvibbar.
 
Idag har jag smugit runt i min nya stickade oversize-tröja från Vintage by Fé. Fredagar är vår lediga dag så då passar vi alltid på att mysa riktigt ordentligt. Göra fint inör helgen, pussla och läsa böcker, kolla en film om det är trist väder och tvätta massa tvätt. Kan nog hända att jag dricker en och annan kopp kaffe extra också.
 
I vardagsrummet håller jag på att ställa fram tavlor som så småningom ska få bilda en tavelvägg. Behöver fler snygga prints och framkalla bilder inser jag. Häromdagen fick jag med mig några tavlor från min mamma - mestadels med norrlandsmotiv som satt på väggarna i min barndom.
 
Tiggde även till mig en väggbonad som min mamma vävt en gång i tiden med de allra vackraste färger. Nu funderar jag på var den ska få komma upp någonstans.
 
I "biblioteket" har det ännu inte kommit upp några hyllplan men däremot ett foto på min pappa som stolt skolpojk.
 
Igår var det så här ljust och underbart energirikt på övervåningen och jag fotade den fina läderväskan innan jag stack till Göteborg för middag på Smörgåsbaren och bästishäng. Tavlan spikade jag upp på måfå och tänkte att den där vägglampan är fasligt fin ändå!
 
 Och så fotade jag de här glasskönheterna. Absolut snyggaste dekorationerna just nu om ni frågar mig.
#1 - - Pernilla:

Vad roligt att du fått glädjen och lusten till att fota tillbaka, det är så roligt att fota! Jag är också en riktig av och på-are vad gäller att fota! Just nu är det mest telefonen som får vara min kamera, det är inte samma känsla men jag har lagt fram min systemkamera och går och sneglar på den varje dag, så snart är det även dags för mig att börja fota med den också!

Vad härligt med lediga fredagar med massa mys! Tack för vackra bilder, skön känsla och vackra färger! Gillar det blåa i bilderna!

Ha en bra söndag!

Kram

Svar: Det är ju verkligen jättekul att fota. Jag har bestämt mig för att försöka fota lite varje dag det här året - är ju så kul med alla vardagsfoton som man har tycker jag. Får se om jag lyckas :)
Tack för din fina kommentar!
Kram K.
Kristina Robertsson