2016.03.04 Hörna | Corner

 
I en hörna av köket står alla kavlar. Jag längtar mest till vi får tummen ur och sätter upp hyllplanen. Det kommer att bli fint det!
 
 
I en annan del av köket ser man ju den lilla hallen med den vackra tapeten. Bakom dörren där ska det nya badrummet byggas klart. Mycket är gjort och golvet är på plats men pyspunka i renoveringslusten är inte att leka med så det dröjer nog ändå ett litet tag innan vi tar en dusch därinne misstänker jag.
 
 
Idag har jag varit med en hel dag på skolan i sonens förskoleklass. Fantastiskt roligt att få se hur de har det och träffa alla gulliga (och duktiga) pedagoger och träffa alla klaskompisar lite mer. 
 
När vi kom hem gjorde vi en supersmarrig kladdkaka. Ingen sockerchock som det brukar bli utan en lite mer hälsosam variant med dadlar, nötter och mörk choklad och faktiskt inget tillsatt socker alls. Tummen upp från oss. Det här hörnet i köket vid köksön är också en favorit där vi sitter mest hela tiden. Det är så obeskrivligt roligt med ett nytt större kök att jag nästan måste nypa mig i armen fortfarande varje dag :)
 
Ha en härlig fredag!
#1 - - Emma:

Då blir man ju lite nyfiken på receptet ;)

Svar: Det förstår jag :) Jag har länkat in receptet i texten nu. Testa för den blev faktiskt väldigt god. Jag hade vaniljpulver i vår kaka också och istället för hasselnötter hade vi macadamia och cashewnötter.
Kristina Robertsson

#2 - - Jessica:

Precis vad jag tänkte : D