Detta inspirerar mig just nu.

 
Man kan ju inte annat än att längta väldigt mycket efter sommar när man ser den här bilden med klättrande rosa rosor! Så vacker grön färg mot tegelväggen och det rosa dessutom. Inpsirerar massor och jag tänker att jag vill ´copy and paste´ någonstans i min trädgård fastän vi inte ens har en tegelvägg.
 
 
Vi har en hel hög med gatsten liggandes i trädgården som väntar på att få bli del av något trädgårdsprojekt. Vi har ingen aning vad det kan bli ännu men jag som gärna vill ha gusade gångar och stenbelagda uteplatser tycker att den här bilden är inspirerande med gatstenen som kantsten runt och mellan olika stenmaterial.
 
 
Tänk om man ändå var så pass händig att man kunde bygga en trädkoja! Barnen hade ju älskat att få vara med i ett sådant projekt. Efter flera års renoverande så har vi i alla fall en hel del spillvirke så jag tror inte att vi hade behövt köpa en endaste bräda. Den här bilden ramlar rakt ner i inspirationsmappen och var ett lysande exempel på en fin trädkoja som dessutom ger bästa möjlighet för skuggig hängmattehäng. Smart!
 
 
Ett så snyggt och lite rörigt stilleben på den här bilden som håller ihop tack vare jordtonerna. Jag funderar mycket över vårt vardagsrum just nu och vad för sorts förvaring och möbler vi ska ta in där förutom sofforna. Helt klart måste det bli plats för vackra stilleben i alla fall! Och nu ser jag dessutom ett nytt alldeles lysande användningsområde för Phrenology head. Återigen, smart!
 
 
Jag hade ju som tanke att skapa mood boards varje månad viket inte har gick så bra i mars. När man väl tar sig tid och gör det så är det så vansinnigt kul och jag tror att jag måste sätta upp min stora anslagstavla någonstans igen och göra lite mer mood boards i vardagen med allt vackert man hittar tillsammans med vitiga lappar och fina kort. Vackra toner i den här bilden tycker jag.
 
 
Sist men inte minst - "kaffe-på-trappan-stunderna" är äntligen här! Det bästa vårtecknet och en av de stunder när jag njuter som mest här hemma. Ska ta och testa en ny latte i år, för hur gott låter inte det här då?! Nyponlatte med kanel och vanilj. Mmm. Recept finns HÄR.
 
Hoppas ni också blir lite inspirerade!
Kram.
 
#1 - - AngelicasVärld:

VACKERT!