En drinkvagn i matsalen.

 
 
Sedan i julas står en väldans fin drinkvagn i matsalen efter att tomten kom med den i julklappssäcken till sambon. Nu står alla flaskor där huller om buller, vi dricker verkligen inte drinkar särskilt frekvent i vår familj men det vore kul att bli lite mer hejare på att blanda till något gott emellanåt tycker jag.
 
Drinkvagnar är precis lika fina i ett annat rum till böcker, vackra stilleben eller bara som sidobord tycker jag.
 
 
Jag tycker ju att det är extra kul med ett ställe att göra fint på och utgår från att vagnen kommer ändra skepnad ganska många gånger framöver. Den kommer säkert att byta rum också ...
 
 
Den nya fina magnettavlan funderar jag lite på om den ska få hamna ovanför drinkvagnen. Alltid trevligt med foton och fina bilder och kanske kan ett eller annat recept till fredagsdrinken få hamna där som inspiration!
 
Vi har nu varit i fjällen i fyra dagar. Barnen går i skidskola och vi hänger i backarna hela dagarna, redan från nio på morgonen så det är riktigt skönt att krypa in i lägenheten på kvällen och bara ta det riktigt lugnt. Vi äter god mat, spelar spel och tittar på teve. Tyvärr har inte vädret varit med oss riktigt, det har regnat och är milt men vi har en vecka kvar så förhoppningsvis vänder det så att det blir lite snö och sol istället. Jag håller tummarna!
 
Kram.