Grönt i min tvättstuga.

 
Innan vi åkte fick alla gröna växter sig ett bad och lite extra omskötsel så att de ska vara fina när vi kommer hem. Det är urhärligt att ha en tvättstuga där man kan fixa och stöka lite mer och låta växterna stå framme.
 
Vår tvättstuga har gröna linoljemålade väggar och mörkt kalkstensgolv. Egentligen skulle den ha blivit dubbelt så stor, vår tanke var riktigt mycket förvaring med en hel garderobsvägg. Men efter att ha bestämt oss för att ha ett mycket större kök än vad det först var tänkt så flyttade vi på badrummet som fick dela plats med tvättstugan. Så kan det gå och så fick vi en lite mindre tvättstuga i alla fall.  
 
 
 
Visste ni att linoljesåpa är det bästa rengöringsmedlet? Luktar väldigt gott dessutom. Den fina lådan i återvunnen teak som jag har till tvättmedel och annat kommer från butiken. Toppen till att använda som bricka dessutom.
 
Det nerklippta eukalyptosträdet var jag på väg att slänga, trodde det var stendött men som tur var så såg jag att det börjat skjuta nya skott på det så om jag har tur så får jag snart ett nytt fint eukalyptosträd.
 
 
Från hallen ser man de vackra blå tranorna och på den gröna träväggen ska ett praktiskt elfasystem upp så småningom. Dörren är hos glasmästaren och ska få ett katedralglas monterat och sedan målas klart i ljusgrå linoljefärg, precis som fodren.
 
Hos oss i fjällen blir det strax frukost. A är redan ute i backarna och kör ett par timmar på egen hand. Det har snöat hela natten och fortsätter nu på morgonen, dessutom blåser det rätt friskt och är dålig sikt så barnen ska få en vilodag från skidorna idag. Istället ska vi ha pulkarace (och jag ska passa på att åka skidor en sväng) och gå nånstans och äta god mat hade vi tänkt.
 
Lite senare idag kommer ett inlägg med månadens lista som jag har förberett. Tänk att halva mars redan har passerat!
 
Jag önskar en riktigt fin lördag!
#1 - - Hem ljuva hem:

Nu blev jag så himla nyfiken på linoljesåpa. Det måste verkligen lukta supergott. Vilken jättefin tapet. Kraaam Pia