Jag fotade nyheter ...

... häromdagen och här är några av dessa.
 
 
Den nya vasen i klart glas kommer att bli en riktig favorit känner jag på mig. Perfekt för de flesta slags blommor och även som förvaring om man gillar att ha värmeljus eller frukt lite synligt. När jag kommer hem ska jag plocka in små träd och ställa ner med roten och allt.
 
Andra favoriter är ljuslyktorna "Bubbles". De finns med på rean nu! Jag storgillar även pappersvikten med den gamla Sverigekartan. Just nu ligger min och förgyller barvagnen, precis som den svarta dekorationsstenen och ljushuvudet.
 
Nothing is set in stone
 
 
Sammetskuddarna har fått tillökning i form av tre nya färger: nude, turkos och mörkgrön. Den mörkgröna var precis så fin som jag hade hoppats på! Jag har redan märkt hur bra verandan är att fota i, ljuset komer från alla håll och på föriddagen är det inte heller direkt solljus vilket brukar bli finast.
 
Både CasaMina och jag har påsklov framöver och paket skickas inte förrän 28/3 nästa gång. Det går jättebra att lägga ordrar så klart under tiden påsklovet hägrar. Som kompensation bjuder jag på frakten för alla ordrar över 400 kr. Ni är välkomna in om ni vill!
 
Nu ska jag först packa ordrar och sen fortsätta packa för semester.
Happy friday!