Lördagsklick.

Hoppas er lördag varit fin. Vi har äntligen fått bort alla byggställningar från vårt hus och det som gjorde mest skillnad var att få bort den runt verandan. Vilken skillnad och så mycket ljusare det blev nu när inget stör utsikten. Högen med skräp har dessutom vuxit under dagen och lite renare och finare har det allt blivit runt huset. Hurra!
 
Här går en spellista med skön musik på hög volym och det vankas pizza och bastubad. Tänkte dela med mig av några klicktips denna lördagskväll också. Kanske är det något av det som jag stött på under veckan som kan intressera.
 
 
Via Pinterest såg jag den här snyggt stylade sovrumsmiljön. Jag gillar lite extra grönt och blått tillsammans just nu. Fler mörka, snygga miljöer hittas här!
 
 
Pinterest såg jag även det här sjukt snygga köket. Otroligt bra färgval med den kalla ljust blågrå färgen till det mer varma i kalkstenen och träbänkskivan. Jag älskar U-kök så även det faller mig helt i smaken här. Nu är det även så att hela det här hemmet är precis lika fantastiskt fint. En ren njutning av att se materialval och färger tillsammans. 
 
 
Eva Kosmas Flores har jag följt länge på Instagram. Nu har jag även hittat till bloggen och bilderna är fantastiska. Jag undrar så hur man lyckas få detta fantastiska ljus i annars ganska dunkla och mörka miljöer och bakgrunder. Dessutom blir jag både sugen på att baka och laga mat.
 
 
Inför påsk vore det väl trevligt med lite pyssel! Tänk att kunna ge bort så här fint inslagna presenter med egengjorda fjädrar. Går säkert att göra med barnen dessutom tänker jag. Lite fler bilder och tips finns här.
 
 
Via Coco Lapine Design såg jag det här snyggelisnygga  hemmet i jordiga toner och mycket trä. Vardagsrummet är ju en dröm med ljusinsläppet, stolarna och Noguchibordet. Detta glasbord som alltid varit populärt men nog ser man det extra mycket just nu? Och jag gissar på ändå mer den närmsta tiden.
 
På hemnet har i alla fall jag spanat in två lägenheter idag och det är så klart detta och detta. :)
Ha en finfin lördagskväll och fortsättning på helgen!