Månadens lista - mars.

 OUTFIT
 
Jag är sugen på att köpa snygga och sköna yogakläder. Jag är i sluttampen på ett 30-dagarsprogram just nu och känner att det gör susen för kroppen. På riktigt susen. Får väl träna lite extra på den där posen också ;)
 
 
BLOMMA
 
När jag kommer hem från semestern måste jag plocka in en kvist från magnoliaträdet och hjälpa naturen på traven lite. Minns fortfarande mitt första riktiga möte med Magnoliaträden. Det var vår och jag bodde i San Francisco. I Golden Gate park promenerade jag en dag till en plats med hundratals blommande rosa och riktigt stora Magnoliaträd - hade aldrig i mitt liv sett något vackrare!
 
 
 CITAT
 
Precis så är det. Bättring på det!
 
 
 
 MAT
 
Min A gör galet god Moules Frites som han överraskar med ibland. Det var ett tag sedan nu och vårvintern är den bästa säsongen för blåmusslor så jag blir gärna överraskad snart igen.
 
 
 INREDNING
 
Nina Perssons hem är en favorit. Dova färgskalor, platsbyggt och gedigna materialval. Me like.
 
 
PÅ VÄGGARNA
 
Jag har en hel låda full med snygga urklipp jag samlat på mig. Plus en hel del kort och foton. Synd för dem att ligga i en låda. Upp på väggen istället!
 
 
 KÖKSDETALJ
 
När vi blev klara med köket där dagen innan jul så ägnade jag inte så mycket kärlek åt vårt walk-in-skafferi. Jösses så mycket som hamnade där, huller om buller dessutom. Min dröm är ett skafferi med ordning och reda, fullknökat med vackra glasburkar och gamla plåtburkar. Ett mission för i vår helt enkelt.
 
 
SKOR
 
Hade ni ett par Stan smith när ni var små? Det är dags för mig igen och jag tänker även köpa ett par var till killarna så att vi blir så där sjukt gulligt matchade. 
 
 
 BOK
 
Nästa bok kanske ska bli Sara Bäckmos "Skillnadens Trädgård: Ett ekologiskt trädgårdsskafferi". Mångas dröm att ha skafferiet i trädgården och bara gå ut och skörda! Jag har ju sett min mamma odla och skörda en hel del och jag tänker att det är verkligen både rogivande och kreativt - om man ska se det hela positivt och inte tänka på allt arbete det faktsikt är. Men jag undrar så hur man kommer undan skadedjuren, framför allt sniglar och rådjur. Otroligt frustrerande att lägga ner en massa tid och kärlek för att sedan hitta det avgnagt av dessa djur.  En får väl börja smått och förhoppningsvis lära sig med tiden.
 
 
Halva mars har passerat och jag förväntar mig att komma hem till påsk och känna av våren hemma. Det är nu och framåt som den bästa tiden på hela året är tycker jag. Allt ligger framför oss och en lång härlig vår och sommar bara väntar!
#1 - - Nilla Tankebubblor:

Härlig Månadens lista du har gjort! Snygga träningskläder!
http://www.carbon38.com/designers/vimmia#page=1&top=798&