Solljus på vår veranda.

Ett av det bästa med vår renovering är vår nybyggda veranda, en gammeldags punschveranda som är vår matsal. Den ligger i anslutning till köket och och har dubbeldörrar rakt fram som så småningom ska få en stentrappa ner till trädgården och en grusgång och en fin stenbelagd plats i hörnet mellan verandan och huset. Jag hoppas på många fina "kaffe-på-trappen-stunder" i eftermiddagssolen på den trappan.
 
Från köksön och spisen ser man ut till verandan och köksöns skiva löper med ut en bit till verandan. Helt otroligt vad alla fönster har gjort för ljuset i vårt hus!
 
Vi har slängt ut matbordet, det hade stått ute lite för länge och slagit sig och såg inte klokt ut. Vi ska istället testa ett annat bord, ett lite mindre och ovalt för att se om det blir bättre och mysigare att ha ett mindre bord. Kanske ska vi även testa att ställa dit en fåtölj för att se om den skulle användas, med ett litet cafébord intill så kan det kanske bli härligt att sitta där i kvällssolen. Vi testar oss fram tills att vi vet vad vi vill ha helt enkelt.
 
Nu ska jag packa paket och göra iordning i butiken inför kommande semestern. 
 
Ha en fin torsdag!
#1 - - Natalie:

Vackert, så vackert! Och vilken utsikt :) Jag har länge drömt om en veranda som ni nu har!

Svar: Tack! Samma här, jag har drömt om den här verandan i hela mitt liv tror jag.
Kram.
Kristina Robertsson

#2 - - Emma:

Hur ljuvlig var inte den då?! Förstår att du drömt <3

#3 - - ullie:

åhh alltså man blir helt lycklig de dagar som solen kikar fram o igenom fönstren

fin fredag o start på helgen kram