Teverumsbilder.

 
Idag är vi så trötta allihop att man bara vill gnugga ögonen fri från gruset. Jag som trodde att mars skulle bli lite mer energifylld men med det här grå slaskvädret så känner man sig inte direkt superupplyft. Jag vill egentligen inte hänga upp mig på vädret men nu tycker jag att det nästan är outhärdligt att behöva vänta mer på våren.
 
Måste passa på att tipsa om butikens Phrenology-head. Jag tycker ju att det är så himla snyggt! Jag har även fyllt på fler varor under rea-kategorin som ni kan ta en titt på om ni vill. Ett nytt paket kom idag med några nyheter som jag lägger in så snart det är fotat och jag tänkte även att jag ska berätta lite mer om butiken framöver, om framtidsplanerna med mer.
 
 
Jag tog några bilder alldeles nyss i vårt teverum. Killarna fick lägga sig och titta lite på teve och jag ska alldeles strax köra igång Chicken fajitas i köket. Jag har varit sugen på det hela dagen och planerar att blanda i en hel del lime, koriander och chili.  
 
 
Nästa vecka är vi på semester och jag tänker att jag ska ta med mig några böcker och förhoppningsvis få lite tid att läsa. Jojo Moyes "Etthundra mil" har jag påbörjat ett antal gånger utan att ha kommit lägre än till sisådär 30-40 sidor. Ska göra ett nytt försök.
 
Har ni några andra boktips? 
 
 
Nähäpp, Chicken fajitas var det ja. En stund vid spisen kan ibland göra susen för energin tycker jag och speciellt om man lyckas hitta en riktigt bra spellista att digga till samtidigt! :)
 
Trevlig tisdag!
 
 
#1 - - Julia Müller-Sandvik:

Jag älskar koriander!! Hmm.. Jag läser om Svindlande höjder nu, den är väldigt vääääldigt bra, om du har hoppat över den så är det dags :-D

Svar: Tack för tips! Den har jag inte läst (däremot Jane Eyre, det är väl samma författare va?) så det kanske vore något. Jag gillar ju kostymdrama :)Kram.
Kristina Robertsson

#2 - - Julia Müller-Sandvik:

Det är hennes syrra som skrivit Svindlande höjder :-) Jane Eyre har jag inte läst, rekommenderar du den?

Svar: Aha, det var så det var! Alltså, Jane Eyre läste jag i gymnasiet (vilket är ett tag sedan nu) och tyckte väl sådär. Ganska seg. Men kanske hade jag tyckt annorlunda idag. Den har väl även filmatiserats så man kanske skulle ge sig på filmen istället den här gången :)
Kristina Robertsson