Trädgårdsbilder.

Idag har jag städdag, har skjutit på det tillräckligt länge och det vore hemskt att starta nästa vecka med dammråttor i alla hörn så därför är det jag ochdammsugaren idag. Självklart proskastrinerar jag litegrann och satte mig framför datorn nu med en kaffekopp och pinnade lite trädgådsbilder för att få en välbehövlig paus. Jag är oerhört naiv när det kommer till vår trädgård tror jag men drömma går väl för sig och så får vi helt enkelt se vad det finns tid för att förverkliga sen så småningom.
 
Här är några drömbilder på sådant jag gärna hade sett i vår trädgård.
 
 
En upphöjd pergola med hängstolar och massa gräna klängväxter - ja tack så fint!
 
 
En utedusch nånstans i ett lite undangömt hörn har jag pratat om länge. Har platsen klar ska bara fixa allt det andra ...
 
 
Väldigt snyggt med platsbyggda soffor tycker jag. Speciellt när man myser till det så här med stora kuddar och många hängande lampor.
 
 
Vår innergård skulle behöva ett träd i mitten, vore fint både på sommar och vinter tänker jag. Fundererar även på om det inte vore bäst att fylla på med jord och så gräs och bara ha stenhällar på vissa utvada ställen. Just nu har vi en stenbelagd innergård och det är inte särskilt snyggt om man inte rensar ogräs mest hela tiden.
 
 
Detta bordet i betong gillade jag och kopierar gärna rakt av till någon fin uteplats.
 
 
Och så drömmer jag om lite höjdskillnader och stentrappor. Behövs nog inget gymkort den sommaren man anlägger något sådant :) Fler trädgårdsbilder och alla dessa bilder med länkar hittar ni i min "Outdoor living"-mapp på Pinterest.
 
Nu måste jag skynda mig vidare med dammsugaren så att jag hinner innan vi ska äta söndagsmiddag med familjen och kusinerna.
Trevlig söndag!