Fredag.

 
Fredag igen (!) och jag har har både hunnit med yoga med tänd brasa och levande ljus tidigt på morgonen och en löprunda i samband med att jag lämnade storebror på skolan. Hurtigt värre men väldigt skönt att starta dagen så. Nu sitter jag med en kopp kaffe medan lillebror hälsar på hos mormor och jag tar hand om mina pelargoner lite extra. 
 
 
Så snart storebror slutar skolan ska vi åka och bada. Han går i simskola nu och håller på att lösa simkoden, än så länge simmar han strax under vattenytan :)
 
 
Mamma kom med en ny trasmatta häromdagen, en blårandig och hemvävd av en tant här i krokarna. Jättefin och skön att stå på vid köksbänken. Pallen har varit med många år och har använts flitigt under diverse olika målarbestyr - som synes.
 
 
Snart är det att hämta hem alla dörrarna som är hos glasmästaren. Idag hoppas vi på att få med oss spegeln hem som ska sättas upp i badrummet där uppe. 
 
 
Varje dag njuter jag av vår utsikt från köksfönstret. Tidigare stirrade vi bara in i en vägg men nu har vi stora ytor och både skog och en stor äng att titta ut över. På ängen har vi sett älg, rävar, kaniner och rådjur och just nu håller alla träden på att ändra färg och den stora lönnen sprakar i rött. 
 
Önskar alla en fin fredag och härig helg!
 
 
#1 - - Thea:

Åh vilken fin tapet du hade där med de blå fåglarna!