Äppelplock.

 
Idag var det dags att plocka av alla Elis äpplen från hans träd. Första året som de bar frukt och han har plockat och ätit av sina äpplen lite då och då under september. Han är så stolt över sina äpplen!
 
 
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 
 
 
Och jag måste säga att äntligen är det dags för mössor! Jag tycker barnen är så fina i mössa och jag själv gillar att kunna kränga på mig en mössa i tid och otid, inte minst på morgonens lämningar när det har börjat bli allt kallare. Min bästa accessoar!
 
Fredagar innebär som vanligt ledig dag för mig och lillebror och vi har ätit äppelkaka hos mormor och efter lunch hämtar vi storebror och åker till stan för att besöka frisören. Det är på tiden att frisera de små lockarna och jag har försökt att leta på Pinterest efter frisyrer att visa upp den här gången. Lillebror ska i alla fall få en riktigt kort frisyr medan jag hoppas att storebror behåller sina längder. 
 
 
Tänk att vi redan går in i oktober månad imorgon. Jag kommer nog att haka på en fototmaning under oktober och min tanke är att publicera det även på bloggen men det vet en ju aldrig om det fullföljs hela vägen ut ... Ser fram emot den nya månaden på alla sätt och vis.
 
Önskar alla en fin fredag och en härlig helg.
 
Kram K.
#1 - - Isabell:

Så himla sött! :) Hoppas du får en mysig helg!