Morgonmys.

 
På fredagar är lillebror och jag lediga och då hinner vi med en hel del morgonmys innan det är dags att följa med storebror till skolan. Nu har vi börjat elda i kakelugnen på morgonen och det är banne mig det mysigaste som finns! 
 
 
Veckorna rullar på i raketfart och helgerna är fyllda av massvis av kul aktiviteter. Samtidigt som vi borde åka till handelsträdgården och köpa perenner, buskar och fler träd att gräva ner i trädgården. Har hört att det är den bästa tiden för just det nu på hösten.
 
Häromdan hade vi byggnadsvårdaren som hjälpt oss under renoveringen på besök. Jag tror vi blev godkända på jobbet hitills och så diskuterades en del av ladan som vi gärna vill fixa iordning till nya lokaler och en skiftesvägg som måste renoveras och bytas syllar på. Dessutom var muraren här igår, de nya grunderna ska äntligen putsas och så diskuterade vi stentrapporna som ska göras från verandan och från sovrumsdörrarna ut mot trädgården. Det känns ändå okej nu när alltmer fokus flyttas till utsidan från insidan. Det här med renoveringskaos inne är vi rätt trötta på även om vi har en del att fixa även där.
 
 
Idag ska vi i alla fall bada och simträna och passa på att fortsätta njuta av höstens helt underbara väder.
 
Ha en fin fredag!
#1 - - Sara:

Vilken jättefin blogg du har. Ha en härlig fredag :-)

#2 - - Isabell:

Så gosiga bilder! :)